- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Realme GT Master Edition - mestermunka
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
krypton #1947 üzenetére
Ugyan nem ismerem a kártyádat, hogy mennyire melegedős, de szerintem ennyire nem kellene melegednie. A GPU hőfokot nézted egyébként?
Ha igen, meg kellene nézni, hogy rendesen felfekszik-e a hűtő a procira.
Paszta még volt rajta a "gyári", vagy újra lett pasztázva?Illetve azt még megnézheted, hogy melegszik e a hőcső a talptól távolodva, illetve a bordák melegednek-e. (óvatosan, nehogy nagyon meleg legyen)
Csak mert anno mintha olvastam volna egy-két gyári hibás termékről is..(az az igazság, hogy nekem csak dobozban van ilyen hűtőm. Anno a 8600Ge-hez vettem, de valószínűleg nem ref. nyákos, mert túllóg rajta a hátlap felé, ergo nem fér be a házba, megvagdosni meg nem volt szívem... )
-
válasz
Peter65 #1785 üzenetére
csak halkan jegyzem meg, a pwm-es ventit is lehet használni "síma" feszültség vezérléses csatin..a pwm láb nincs bekötve és csókolom..
Az más kérdés, hogy a videókártya hogy szabályozza.. de pl alaplapon, vagy vezérlővel lehet szabályozni a pwm-es ventiket is...
3: Y "aquás" átalakító-- részben lenne megoldás, ha a videókarin szabványos méretű 3 tüs van, akkor elvileg ezt rá tudja tenni, és mivel a tüskéken nincs oldalt tartás ha jól láttam, a 4 tüs pwm-es csatit rá tudja úgy rakni, hogy a pwm szál lelógjon...
Csak meg kell nézni, hogy a sychte venti casti kiosztása úgy van-e mint a gyári hűtőé.. ( - + és a fordulatszám jel..)
Viszont a második ágat ez esetben vagy le kell vágni, vagy leszigetelni, nehogy valamihez hozzáérjenek a tüskék..
No meg még mindig kérdéses lenne,hogy hogy vezérli a kártya ezt a ventit..
Egyébként ez a venti full fordulaton nagyon hangos neked? ha nem, akkor be lehetne kötni 12voltra, aztán hagy szóljon.. vagy valami kis szabályzót kötni rá..
Megvan már a venti egyébként, vagy csak tervezed? lehet kapni szabályzós ventit is sycthe-ből.. nem vészes áron...
Egyébként meg esetleg benézhetsz a léghűtés topikba is... ott nagyobb az élet
-
Sajna lejárt a szerkesztési idö (mobilnetröl vagyok, nincs 3g.. kicsit lassú, pláne képekkel
)
Viszont találtam valamit!Ha ilyen a kártyád, és jól vettem ki, (nem tok englisül, csak szavakat), azt irja,hogy négy csavar és le lehet venni... (Four).
Illetve az egyik képen ahol látszik a leszedett, megforditott borda, látszik hogy az egyik szélén van egy höátadó "szivacs" vagy mi.. az is ragadhat, foghatja.. de sztem csak a 4 csavar ami fix, a többi csak "ragadós" rögzités
Szal határozottan, erősen, de azért óvatosan!
SZVSZ!!
-
Ha hátúl kicsavartál minden csavart ami a borda alatti területen van, nem hinném, hogy bármi még fogná.. illetve még azt nézd meg, hogy nincs-e valami müanyag tüske is áttolva azon a területen.. bár nem hinném.
Ha ezek megvannak, próbáld meg azt, hogy megfogod a bordát, finoman, de azért határozott erövel próbáld meg eltekerni jobbra-balra (mint ahogy a venti forogna rajta)
A gyári paszta van hogy nem kicsit fogja meg a bordát.. ha simán felfelé akarod huzni, esélytelen is lehet..
Ha esetleg megindúl,a forgatásnál vigyázz, a nyákon nehogy legyen valami kiálló alkatrész, amit lecsap a borda...
(ilyen kártyával konkrátan nem találkoztam, csak általános tipp)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest