- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter65
csendes tag
Sziasztok!
Laci4:
Igazad van, csak én nem akartam ilyen mélyen belemenni a dolog
technikai részébe.
Meg nem is volt tuti, hogy akkor ki 3, és ki 4 tűs.Hix2500:
A leírt átalakítás után kipróbálhatod a kártyáról is a venti vezérlést, de az mindíg az adott ventillátor paramétereihez van beállíta, nem biztos hogy jól fog működni. -
Hix2500
csendes tag
Szia!
Köszöm a választ.
3: Y "aquás" átalakító-- részben lenne megoldás, ha a videókarin szabványos méretű 3 tüs van, akkor elvileg ezt rá tudja tenni, és mivel a tüskéken nincs oldalt tartás ha jól láttam, a 4 tüs pwm-es csatit rá tudja úgy rakni, hogy a pwm szál lelógjon...
Ezt fordítva mondtam. A kártyán van a 4 tűs apa, a ventin pedig a három tűs anya. De az y kábellel végül is megoldhatónak tűnik dolog. Az árván maradt tűt pedig leszigetelőszalagozom mondjuk. Ha a kábelek színei stimmelnek, akkor rendben vagyok, vagy másra is figyelnem kell? Nem nagyon vagyok otthon az ilyen témákban (ezért is kérdezek
)
No meg még mindig kérdéses lenne,hogy hogy vezérli a kártya ezt a ventit..
Ezt nem nagyon tudom megmondani Neked. talán a Sapphire, vagy az AMDAbból gondoltam hogy akár vezérelhetné is, mert a gyári venti is erre volt rákötve és annak a fordulatszáma a terhelés (tehát a hőmérséklet) függvényében változott.
Félreértettem valamit? Lehet, hogy ez kevés?Egyébként ez a venti full fordulaton nagyon hangos neked? ha nem, akkor be lehetne kötni 12voltra, aztán hagy szóljon.. vagy valami kis szabályzót kötni rá..
Nem olyan hangos, de a cél egy már-már zajtalan gép lenne, úgyhogy a lehető leghalkabb megoldásra törekszem.Megvan már a venti egyébként, vagy csak tervezed?
Igen, már megvan, pénteken vettem meg mindent.Köszi a segítséget!
Üdv,
Hix
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- Battlefield 4
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged