- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
martin555
aktív tag
válasz
krypton #1951 üzenetére
régen nagy megelégedettséggel használtam a RETEK gyári bürrögő ventis szarul hűtő vacak helyett HD4850 (nem emlékszem milyen márka) agyonhajtott karimon valamelyik PASSZIV arctic coolert, már eladtam asszem s1 volt nem tudom pontosan.
kérdésem hogy összeraktam kis gépet magamnak mert kell, ha full passzivba gondolkodnék, ASUS 7600GT -hez egész pontosan melyik arctic (vagy ha még jobbat javasoltok persze az is érdekel) passziv hűtő ajánlott? a HD4850-en a ramok is eléggé forrósodtak, és ott a gyenge 2 oldalú ragasztó elengedett a kis külön hűtőbordákon, de a nvidia 7600GT-nek csak 256 ramja van gddr3, kézzel nézve annyira nem forrósodik, lehet elég lenne a procit hűteni egy jó passziv valamivel. ja, és az arctic (tán s1?) hűtő nem pontosan passzolt a HD4850-re, erős fogóval meg kellett görbíteni egy helyen .. :-(
építő válaszokat várom , bye.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest