-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
válasz
Archttila
üzenetére
Szívesen
Picit módosítottam most a scriptet (rég nyúltam hozzá), és feltűnt, hogy volt amit kétszer raktam bele a telepÍtőbe (nem mintha gondot okozna, meg tizedmásodpercek alatt kész vele), úgyhogy töröltem a duplikációt, meg kikommenteztem a root jelszó megadását. Már egy ideje úgy használom a notit, hogy nincs root user. Aztán kiszedtem a manuális visudo-s megoldást, és a user sudo jog megadását is automatizáltam (user bekerül a sudo csoportba, és a sudo csoportnak adom meg a sudo jogot).
Új hozzászólás Aktív témák
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Picit módosítottam most a scriptet (rég nyúltam hozzá), és feltűnt, hogy volt amit kétszer raktam bele a telepÍtőbe (nem mintha gondot okozna, meg tizedmásodpercek alatt kész vele), úgyhogy töröltem a duplikációt, meg kikommenteztem a root jelszó megadását. Már egy ideje úgy használom a notit, hogy nincs root user. Aztán kiszedtem a manuális visudo-s megoldást, és a user sudo jog megadását is automatizáltam (user bekerül a sudo csoportba, és a sudo csoportnak adom meg a sudo jogot).
BoB