- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Google Pixel 9a - a lapos munka
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archttila
veterán
En is pentekre terveztem be a desktop gep szereldet
Eddig ARM-on zuztam az Arch-ot, de vegul ugy dontottem megy vissza a PI servernek a szekreny tetejere
Memoriaval kapcsolatban lenne egy kerdesem. Sway melle (kb 400MB az alaprendszer) szerintetek eleg lesz a 8GB RAM ugy, hogy idonkent azert befigyelne egy kis virtualizacio? Semmi komoly, csak amolyan disztro mustra.
Illetve a gaming vonalat egy ideje mar elengedtem, de a retro (2000 elotti) jatekok azert meg a szivem csucskei. Szoval idonkent ezeket is Windows alatt inditanam WM-be, mert korabbi tapasztalataim szerint azert a Wine sem tud mindent elfogadhatoan futtatni. Mondjuk az is igaz h jo reg volt mar mikor utoljara hasznaltam...Holnap adnam le a rendelest iPon-os ismerosnek, de ha azt mondjatok hogy felesleges a 16GB-os KIT akkor nem vennem meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3444, 93% Akkumulátor
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest