- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archttila
veterán
En is pentekre terveztem be a desktop gep szereldet
Eddig ARM-on zuztam az Arch-ot, de vegul ugy dontottem megy vissza a PI servernek a szekreny tetejere 
Memoriaval kapcsolatban lenne egy kerdesem. Sway melle (kb 400MB az alaprendszer) szerintetek eleg lesz a 8GB RAM ugy, hogy idonkent azert befigyelne egy kis virtualizacio? Semmi komoly, csak amolyan disztro mustra.
Illetve a gaming vonalat egy ideje mar elengedtem, de a retro (2000 elotti) jatekok azert meg a szivem csucskei. Szoval idonkent ezeket is Windows alatt inditanam WM-be, mert korabbi tapasztalataim szerint azert a Wine sem tud mindent elfogadhatoan futtatni. Mondjuk az is igaz h jo reg volt mar mikor utoljara hasznaltam...
Holnap adnam le a rendelest iPon-os ismerosnek, de ha azt mondjatok hogy felesleges a 16GB-os KIT akkor nem vennem meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- SzoftverPremium.hu
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Eddig ARM-on zuztam az Arch-ot, de vegul ugy dontottem megy vissza a PI servernek a szekreny tetejere 
BoB