- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Itt az első hivatalos poszter a Galaxy S26 Ultrához
- Poco M8 5G - majd megveszed
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- kompakt csúcstablettel készül a Lenovo
- Google Pixel topik
- Almás kagylót főznek Cupertinóban
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
Én mondanám, hogy megmondtam, és mondom is. Talán nincs még 2 hete, hogy valaki az Linux OFF topikban jelezte, hogy gondja van a Void magyar mirrorjával. Erre írtam, hogy ez a baj a kicsi disztrókkal, nem sok mirror, de még nagy disztrónál, mint az Arch, ott sem mindegy, hogy mely mirrorokat használja az ember, és nem csak letöltési sebesség miatt, hanem a tier1 mirrorokhoz képest történő syncállapot miatt, amibe itt most ti is belefutottatok. Épp ezért nem csak pinget meg nyers letöltési sebességet kell nézni, hanem pl. készenléti időt (szerverkimaradás), sync-frissességet. A német szerverek általában jobbak ebben, mint a magyar. Az archlinux.org-on lévő mirrorösszeállítóval lehet nézelődni.
Egyébként nem is jártam messze a megoldástól az Syu-val, hogy nem volt teljesen lefrissülve, de ezek szerint nem user error, hanem mirror synclag miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4355
- Creality HALOT ONE gyantás nyomtató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 198 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070 (FOGLALVA)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB