- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
válasz
Siriusb
üzenetére
Egyébként most nézegetve a krunner hibákat vannak érdekességek. Valakinek szintén meghalt , mint neked, de ha kikapcsolta a calculator-os részét a krunner alatt, akkor újra működött neki rendben
Amúgy ez a hibaüzenet azért érdekes, mert olyan szintaxist használna, ami már meg lett változtatva, vagyis már nem így kellene kinéznie. Egész pontosan a Qml 5.15 óta más a connection szintaxisa. Ez ugye a Qt-hez tartozik (amit anno KDE-n meggyűlöltem, és azóta is kerülöm azon programokat, amik Qt-n alapulnak. Így pl a VLC és a qbittorent is kiesett).
De hogy ennek lehet-e köze a krunner hibához...
Új hozzászólás Aktív témák
- VGA kibeszélő offtopik
- Filmvilág
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NiMH akkumulátor
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Nintendo Switch 2
- AMD FX
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 12GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Pro Konzol! 2029.06.09-ig garanciális, nincs 2 hetes!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 12/256GB Titanium Black használt, szép állapot 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Amúgy ez a hibaüzenet azért érdekes, mert olyan szintaxist használna, ami már meg lett változtatva, vagyis már nem így kellene kinéznie. Egész pontosan a Qml 5.15 óta más a connection szintaxisa. Ez ugye a Qt-hez tartozik (amit anno KDE-n meggyűlöltem, és azóta is kerülöm azon programokat, amik Qt-n alapulnak. Így pl a VLC és a qbittorent is kiesett).
BoB