Hirdetés
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 11 - népalma
- Folytatást kap a legjobb méretű hajlítható
- iPhone topik
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archttila
veterán
Elképzelhető, hogy jó lesz amit javasoltál, viszont a 25. sorban valami nem tetszik neki.
rtorrent: Error in option file: ~/.rtorrent.rc:25: Bad return code.
Kiemeltem a 25. sort:## Create instance directories
execute.throw = sh, -c, (cat,\
"mkdir -p \"",(cfg.download),"\" ",\
"\"",(cfg.logs),"\" ",\
"\"",(cfg.session),"\" ",\
"\"",(cfg.watch),"/load\" ",\
"\"",(cfg.watch),"/start\" ")Próbáltam úgy módosítani a 24. és 25. sort, hogy a ne hozza létre, ne használja a start/load foldereket, de sajnos nem sikerűlt. Annyi lenne a lényeg, hogy csak és kizárólag a /home/alucard/Downloads/ mappa alatt figyelje a *.torrent fájlokat, mivel böngészőből automatikusan minden ebbe a mappába zuhan be, és ha ezt módosítom, akkor csak a torrent miatt állandóan browseolni kell... felesleges.
Ha ez megvan, a többit már én is be tudom állítani. (DHT, max peer stb)bemásolom a konfig elejét az instance layout-tal együtt:
## Instance layout (base paths)method.insert = cfg.basedir, private|const|string, (cat,"/mnt/PiDirve1/")method.insert = cfg.download, private|const|string, (cat,(cfg.basedir),"Downloads/")method.insert = cfg.logs, private|const|string, (cat,"/home/alucard/.local/share/rtorrent/log/")method.insert = cfg.logfile, private|const|string, (cat,(cfg.logs),"rtorrent-",(system.time),".log")method.insert = cfg.session, private|const|string, (cat,(cfg.basedir),".session/")method.insert = cfg.watch, private|const|string, (cat,"/home/alucard/Downloads/")## Create instance directoriesexecute.throw = sh, -c, (cat,\"mkdir -p \"",(cfg.download),"\" ",\"\"",(cfg.logs),"\" ",\"\"",(cfg.session),"\" ",\"\"",(cfg.watch),"/load\" ",\"\"",(cfg.watch),"/start\" ")
Új hozzászólás Aktív témák
- NBA és kosárlabda topic
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Vadiúj garanciás Ryzen 7 5800X! Kèszleten!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bontatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
BoB