Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Poszteren a OnePlus 15T, zöld és barna színben jön a kompakt mobil
- Mobil flották
- Motorola G86 - majdnem Edge
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Március 17-én jön a Poco X8 Pro és a Pro Max is
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
Shyciii
üzenetére
Voidot nem használom még régóta. Nem rossz, használható, de az Arch szerintem lényegesen jobb disztró. Én csak azért váltottam, hogy a systemd-t elkerüljem. Ha nem zavar a systemd, mindenképp Archon maradj.
(#6629) Siriusb: ez LVM over LUKS vagy fordítva? Ilyen felállásban ez egyszerű módon nem oldható meg. Én úgy csinálnám, hogy a cél SSD-n létrehoznám a boot partíciót, meg a LUKS partíciót, LVM-mel. Létrehoznám rajta a logikai köteteket meg azon a fájlrendszereket is, és fel is csatolnám. Meg felcsatolnám a régi SSD-n is a fájlrendszereket. Majd egyszerű fájlmásolással mindent átvinnék a két SSD között, fájlrendszerenként. A végén meg az új SSD-n az Arch indulásához módosítani kell a fájlrendszer vagy partíció UUID-it. Lehet van ennél egyszerűbb megoldás, amit nem ismerek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Mikor lesz már jó a Bluetooth? — Bluetooth 6.0 technológia
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Renault, Dacia topik
- Apple MacBook
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- LEGO klub
- World of Warships
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB