Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Íme, a Samsung One UI 9.0
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Mobil flották
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
Megviccelt az Arch. A Wi-Fi kártyát a laptopban mindig is wlp3s0-nak keresztelte a systemtré. Mára viszont wlan0-ra változott, ami tetszetősebb, de nem volt erről megint hír az Arch oldalán, így először nem értettem, hogy miért nincs net. Először azt hittem, hogy a kártya döglött ki, mivel az ifconfig sem látta. De aztán láttam, hogy az lspci listázza, és az lsmod szerint be van hozzá töltve az iwlwifi kernelmodul. Akkor látom csak net link parancs futtatása után, hogy az interface neve megváltozott. Csináltam neki új profilt wpa_supplicanttal, áthegesztettem a Wi-Fi-t indító scriptemet, most már jó, ifconfig is listázza.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÚJ AKCIÓS HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED - Intel Ultra 5 226V - 16GB - 512GB - Win11 -3 év gari - HUN - PEN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

BoB