- Android szakmai topik
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
vargalex
üzenetére
Én nem néztem rá. Igaz csak most lett nemrég AMD-s gépem, és még arra is lusta voltam feltenni Linuxot, mert mikor időm van elé ülni, Win10 alatt nyomatok rajta AAA-s játékcímeket. Pedig még a partíciós hely is meg van a Linuxnak hagyva
De emlékszem, hogy régen ki volt hangsúlyozva, hogy csak Intel procikhoz kell külön microcode csomag (intel-ucode), AMD procikhoz a linux-firmware csomag tartalmazta. Ezek szerint már 1 éve külön van, de én lemaradtam róla, mert egy darab hír sem volt róla. Aki nem veszi észre, annak elég kínos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Raktáron lévó VGA-k!!! Kamatmentes részletre is!! Érdeklődj!!!
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Limitált darabszám! Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
BoB