- Yettel topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
eddie1978
senior tag
Xfce
Valami miatt pár napja egy idő után szétesik a grafikus felület. Eltűnik a tálca. Bekapcsoló gomb megnyomására nem kikapcsol a gép, beállítás szerint azt kellene csinálnia, hanem feldobja az ablakot, ahol lehet választani a kikapcsolást. Viszont csak négyzetek vannak a karakterek helyén. Ugyanez van Chrome-ban is. Illetve itt még tapasztaltam olyat is, hogy címsorba elkezdek gépelni és nem a webcímet dobja fel, hanem egy karakterhalmazt. US locale-t hagytam a telepítéskor és később az Xfce-ben állítottam be a UK és HU beállítást. Lövésem sincsen mi lehet ez. Ilyenkor teljesen szétesik a grafikus felület.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- SzoftverPremium.hu
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- Bomba ár! Dynabook Portege X40-K - i5-1240P I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB