Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- Netfone
- iPhone topik
- Mobil flották
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_NCT
addikt
válasz
eddie1978
üzenetére
Szia! Nekem ugyanez van KDE alatt, frissítés után meghalt a grafikus felület, segfault és társai. Néztem journalctl segítségével, de nem jutottam előbbre, valami ksmserver dobott egy stack trace-t. Újrahúztam Arch-ot, frissítettem és egy idő után szintén ez volt ( nem tudom hogy vmware workstation-nek lehet-e köze hozzá, de azelőtt működött. Ryzen cpu-m van rx580 radeonnal. nem tudom hogy ezek okozhatják-e a problémát. LTS kernelt használok.
-
Dévacsen
senior tag
válasz
eddie1978
üzenetére
Nálam is volt valami hasonló,igaz manjaro mate alatt,pár napja volt egy frissítés 600 mb körüli csomag,utána hasonló jelenségek játszódtak le a gépen,firefox keresősávban magától mozgó folyamatos szaggatott vonal rajzolódott ki,ez megjelent a programok közt is a keresőben folyamatosan futott..meg egyéb anomáliák,nem tudtam megállapítani mi okozhatta frissítettem újabb és régebbi kernelre is,átvizsgáltattam egy kaspersky rescue disk el,nem talált semmit.egyelőre leszedtem most olvasgatok hogy másnál is volt e valami..
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB