Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch
- Android szakmai topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_NCT
addikt
válasz
eddie1978
üzenetére
Szia! Nekem ugyanez van KDE alatt, frissítés után meghalt a grafikus felület, segfault és társai. Néztem journalctl segítségével, de nem jutottam előbbre, valami ksmserver dobott egy stack trace-t. Újrahúztam Arch-ot, frissítettem és egy idő után szintén ez volt ( nem tudom hogy vmware workstation-nek lehet-e köze hozzá, de azelőtt működött. Ryzen cpu-m van rx580 radeonnal. nem tudom hogy ezek okozhatják-e a problémát. LTS kernelt használok.
-
Dévacsen
senior tag
válasz
eddie1978
üzenetére
Nálam is volt valami hasonló,igaz manjaro mate alatt,pár napja volt egy frissítés 600 mb körüli csomag,utána hasonló jelenségek játszódtak le a gépen,firefox keresősávban magától mozgó folyamatos szaggatott vonal rajzolódott ki,ez megjelent a programok közt is a keresőben folyamatosan futott..meg egyéb anomáliák,nem tudtam megállapítani mi okozhatta frissítettem újabb és régebbi kernelre is,átvizsgáltattam egy kaspersky rescue disk el,nem talált semmit.egyelőre leszedtem most olvasgatok hogy másnál is volt e valami..
Új hozzászólás Aktív témák
- Szeretne nagyobb versenyt a Microsoft, de nem szeretne túl sok gyártót a piacon
- DUNE médialejátszók topicja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch
- Gitáros topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Android szakmai topik
- Formula-1
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Keresünk dokkolókat
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
BoB