- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- MWC 2026: Rám nézett a Robot Phone, zavarba jöttem
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
Pedig így mennie kéne, ahogy csináltad. A Gnome kompozitorát megnézted? Saját beépített kompozitorral jön. Ott be kéne kapcsolni a vsyncet.
Egyébként ezt a kimenetet nem értem. Lehet igaza van lev258-nak, és én vagyok tájékozatlan, de emlékeim szerint a Gnome3-nak már waylandesnek kéne lennie, aminek a modesetting drivert kéne betöltenie (nem is lenne szabad tudnia mit kezdeni a Xorg driverrel), nálad meg Xorg-ot ír Intel Xorg driverrel, ami nem ajánlott, főleg Kaby Lake GPU-n nem, az Arch Wiki külön ki is emeli, hogy csak régi Intel GPU-kra jó már, újabbakra nem ajánlott. Mindegy, ehhez ne nyúlj hozzá, mert igaz, hogy le kéne szedni, de múltkor is volt egy kezdő a Mint topikban, akivel leszedettem a Xorg drivert, erre annyira összeqródott a telepítése, hogy kép sem volt, pedig nem lett volna szabad ilyennek történnie. Szóval én eltávolítanám az xf86-video-intel csomagot, de neked ajánlani nem tudom, ha megléped, csak saját felelősségre csináld, nem vállalom a felelősséget, ha nem lesz kép!!!
Szerk: remélem a Gnome-ot nem git-ből forgattad le, hanem rendesen a hivatalos Arch tárolóból szedted le pacman-nal.
Új hozzászólás Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 600W
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB