Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Netfone
- Fotók, videók mobillal
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vinibali
őstag
én nem láttam az elmúlt évek alatt olyat, hogy a negatív lett volna a helyváltozás. általában 1, max 2 havonta frissítem a napi használatban lévő rendszeremen 30-50 MB-tal mindig nő a tárhelyigény.
colomb2:
nem értjük egymást. tudom, hogy az y kapcsoló frissíti a db-t, de ha nem is frissítem, hanem csak simán kiadom a telepítést. hogyha létezik újabb csomag az aktuális db-ben - a lokálissal szemben - a letöltés akkor sem lesz sikeres, mert nem elérhető már a csomag a tárolóból.legutóbb egy Xubuntunál tapasztaltam azt, hogy egy aktuális csomag fent volt, de régebbi verzióval mint az a dependenciáknál szerepel. kiírta, hogy kell és leszedte. szerintem pontosabban kezelik ott a "PKGBUILD-eket". tavasszal jártam már így smplayer-rel is, pár hónappal később az openssl-es szórakozás is betett. persze, láttam az oldalon a workaround-ot, de a hordozható pendrive-os rendszernél megint ráfutottam. kevés adatforgalommal és lassú mobilnettel elég bajos

de eleinte csak frissítették a csomagot 1.1-re, úgy hogy az 1.0-s library és bináris teljesen eltűnt. csak később lett külön csomagként kezelve az mainline és a 1.0
Új hozzászólás Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

BoB