Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Így változik a Galaxy A37 és A57 kamerája
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Fenykepezogeprol szerettem volna letolteni a kepeket, de a kartyat nem akarom kivenni belole, tehat USB kabelen keresztul. Talalkoztam a Digital Cameras remek ArchWiki oldallal. Installaltam a
libgphoto2es agphoto2cli klienst. Utobbival poccre letoltok,egerhezTrackPointhoz sem kell nyulni, kattingatni jobbra-balra, kijelolgetni a fileokat. Tokeletes minden, baromira szimpatikus es gyors megoldas. Azonban az SD kartya notebook-ban nem volt. Valahol egyszer azt olvastam, hogy ne a notebook-al formazzuk az SD-t, hanem bizzuk a fenykepezore. Engem azonban furdal a kivancsisag, hogy milyen filerendszerrel mukodik ez a kartya. Es itt fogyott el a tudomany, nem tudom hogy derithetnem ki, hogy a fenykepezogepben levo SD kartyan milyen filerendszer talalhato..lsblkpersze semmit nemmondlat, ezert is kellett alibgphoto2.(#4409) Siriusb
Valahogy nem lep meg, amit irsz. En DE-t nem akarok tobbe latni! Pedig total amator vagyok, lasd a fenti kerdest. Par hete mar nagy oromomre szolgal adwm. Arch forumon igencsak nepszeru, ahogy azawesomeis. En szurkolok.
Mi meglepo, openbox-al keztem en is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- One mobilszolgáltatások
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Linux kezdőknek
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mi meglepo, 
BoB