Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban megvehető a Honor Magic8 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nagyot léphet előre az Oppo Find X10 kameraképességek tekintetében
- Felturbózott energiaszelettel érkezik a OnePlus 16
- Google Pixel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
válasz
spammer
üzenetére
Megnéztem:
00:02.0 VGA compatible controller: Intel Corporation Mobile 4 Series Chipset Integrated Graphics Controller (rev 07), de ez a teszt gép, másik gépen egy újabb intel hd graphics van/lesz (ValleyView Gen7) (ha felmegy rá az árcs
)Mindegy is, legyilkoltam a Slimet (úgyis auto loginolni fogok, akkor meg minek), így működik a Plymouth, bár így a splash után látszik a konzol (auto login és auto startx esetén is), szóval nem dob egyből desktopra. Sebaj, ez legyen a legnagyobb probléma.
Más: Suspendre látom van "beépített" parancs (systemctl suspend), én meg eddig a pm-utils csomagot használtam. Ahogy nézem a wikit, pm-suspend esetén egyszerűbb scriptet futtatni, elég egy sima bash script, ellentétben a systemctl suspenddel, ahol kell .service fájlt is kreálni hozzá. Gondolom megéri a "beépített" megoldásnál maradni, főleg ha csak 1-1 scriptről van szó (ahhoz nem nagy meló megcsinálni a service fájlt).
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
- OnePlus Nord CE5 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)
BoB