Hirdetés
- Motorola Moto Watch – még nem teljes a kör
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
-
Mobilarena
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
Benne vagyok a dologban, de tényleg segítenetek kell, mert semmit nem értek hozzá. A scriptnek utána olvastam gyorsan, de én ebben nem látom, hogy hova tegyem, hogyan indítsam vagy hogy egyáltalán mihez kezdjek vele.
Arról nem is beszélve, hogy igencsak sajnálnám a Windows partícióm...
/dev/mapper/fedora-root / ext4 errors=remount-ro 0 1
/dev/mapper/fedora-swap none swap sw 0 0
UUID=6FC979640AE2E767 /media/Windows ntfs-3g defaults,windows_names,locale=hu_HU.utf8 0 0Éppen itt olvasgattam a topikot és az Iceweasel-en kívül semmi nem volt megnyitva. Egyik pillanartról a másikra beugrott egy Debian kék háttért és kész, ennyi volt. Megint hard reset. Komolyan, sírni volna kedvem... mit cseszek el?! Ha nem írom be a dpm-et, akkor meg megy a ventlátor és hangos tőle a laptop. Már arra gondoltam, hogy a laptoppal lehet baj, hiszen még nem is tisztítottam ki mióta megvan, de Winfos atomstabil, Ubuntu 13.10 szintén és a Manjaro is az volt.
A Debinat nem sajnálom a fentiek miatt. Visszaállítani mindet max 2 óra, és akkor kényelmesen csinálgattam. Egyébként valószínúleg az Ubuntu 13.10-et tenném vissza az meg max 1 óra,
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Játékok
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- AKCIÓ! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6500 / GTX 1050Ti / 8GB DDR4 / 240GB SSD
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest