Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- OnePlus Watch 4 néven újráz az Oppo Watch X3
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Új CPU-magokka, de régebbi PowerVR GPU-val jöhet a Tensor G6
- Yettel topik
-
Mobilarena

ARC Raiders egy TPS/TPP nézetű, PvPvE extraction shooter, amelyet az Embark Studios fejlesztett az Unreal Engine 5 segítségével. A játék célja, hogy a játékosok egy gépek által uralt Földön zsákmányt gyűjtsenek, túléljenek és fejlődjenek. A projekt mögött veterán fejlesztők állnak, akik korábban az EA-nél dolgoztak, köztük Patrick Söderlund, az EA DICE egykori vezérigazgatója.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ULPIUS
őstag
Nem tudom mennyire lehet általánosítani, mert túl random az egész loot drop de én is úgy vettem észre, hogy ezek a szín jelölések nem annyira mérvadóak. Küldetésekhez meg alap kraftoláshoz működnek ezek a területek, ha valamiről lehet tudni, hogy pl ritka medical vagy ritka industrial kateg. akkor azt előbb utóbb dobni fogja a hozzá illő helyen, de epic cuccokat meg bp-t szinte soha.
Én már találtam azért néhány bp-t, nem túl extrákat de azért akadt (nekem is volt olyan ami többször), és kb az összeset olyan zonában találtam amik még színnel sincsenek jelölve, tehát pl ilyen map szélén lévő érdektelen kieső helyek. Kifejezetten ajánlom az szinte észre se vehető kukákat, olyanokat amik mellett csak elfut az ember, ezekben szinte mindig nagyobb eséllyel dob nekem epic cuccot vagy bp-t.Szerk. ja látom már a többiek is írják, szóval igen mapok szélén érdemes elidőzni, amúgy is nagyon békés és tök szép a táj, sokkal élvezetesebb mint bemenni középre és stresszelni

Új hozzászólás Aktív témák
- Steam Deck 2023 64 GB - MAKULÁTLAN + EXTRÁK
- Samsung Galaxy S24 - 8G/256GB Onyx Black MAKULÁTLAN
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Keresem a V-TAC SKU 7921 csillár mennyezeti ventilátort, tartalmazza a 4db E27 lámpa foglalatot.
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6 NITRO+ Vapor-X Eladó!
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Friss készlet! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (0349AB)
- Yenkee YMC 1030 Mikrofon Kit (mikrofontartó kar, kábel, stb.)
- 27% - ASUS TUF VG249Q3R Gaming IPS Monitor! 180Hz / 1ms / 1920x1080 / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

RazoR