Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- OnePlus Watch 4 néven újráz az Oppo Watch X3
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Új CPU-magokka, de régebbi PowerVR GPU-val jöhet a Tensor G6
- Yettel topik
-
Mobilarena

ARC Raiders egy TPS/TPP nézetű, PvPvE extraction shooter, amelyet az Embark Studios fejlesztett az Unreal Engine 5 segítségével. A játék célja, hogy a játékosok egy gépek által uralt Földön zsákmányt gyűjtsenek, túléljenek és fejlődjenek. A projekt mögött veterán fejlesztők állnak, akik korábban az EA-nél dolgoztak, köztük Patrick Söderlund, az EA DICE egykori vezérigazgatója.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ULPIUS
őstag
Én ugyanazt tapasztalom soloban mint sixpak.
Hozzáállás kérdése. Ez a játék kicsiben egyébként egy tökéletes szociológiai kutatásnak is elmenne. Akár a valóságban itt is többféleképpen lehet érvényesülni, lehet békesen, összefogva és van az önzés, az erőszak, a háború, ami csak további dühöt és bosszút szül és általában sokkal több veszteséggel jár mint nyereséggel. Közhely, de ez van.
(A békés, összetartó módszerrel MINDIG sokkal nagyobb sikereket lehet(ne) elérni, mint a széthúzással de ismerjük az emberi természetet, rettentően primitív és erőszakos mai napig, egyelőre több ezer év nem volt elég ennek a globális szintű felismeréséhez)
Ettől függetlenül tudom, hogy ez csak egy játék és nyilván én is szoktam pvp-zni benne, nem akarok álszent lenni, de mivel valóban élő emberekkel zajlik a játék tök érdekes viselkedési mintázatokat lehet megfigyelni, főleg a sok youtube videót látva, eszem megáll néha mennyire ötletesek, kreatívak, viccesek és jó arcok tudnak lenni az emberek azért, hogy jól érezzék együtt magukat, és ugyanakkor mekkora szemétládák, árulók, hazugok is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam Deck 2023 64 GB - MAKULÁTLAN + EXTRÁK
- Samsung Galaxy S24 - 8G/256GB Onyx Black MAKULÁTLAN
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Keresem a V-TAC SKU 7921 csillár mennyezeti ventilátort, tartalmazza a 4db E27 lámpa foglalatot.
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6 NITRO+ Vapor-X Eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1060 6GB Formula Air Mesh G3 Chieftec500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Lenovo X1 Tablet Gen3 Intel i5 8350U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

RazoR