Új hozzászólás Aktív témák

• D013
    aktív tag

Ma volt egy érdekes pvp pillanatom, haverom nemrég kezdte, őt kísérgetem viszonylag normálisan felszerelve questelni. Bevittem egy Torrente-t, viccből beraktam pár attachmentet, amik között volt egy legendary stock (+15% fire rate). Próbáljuk kerülni a pvp-t, de egy tag ganyús volt megindult felénk. Én lőttem előbb, kaptam füstöt a pofámba nem láttam semmit. Annyit tudtam hogy eltaláltam és tört a pajzs de oldalra menekültem. A haverom messzebb volt, de szólt hogy egy kis kabinba bemenekült. Nekem pajzsom tört és kb 10% hp-m maradt, a kabin mögött választanom kellett hogy reload vagy pajzsvisszazöltés és heal. Úgy voltam vele hogy meglepetés ereje, szóval lerohantam és rácélzás nélkül ledaráltam. Lootnál vettem észre hogy egy IV-es Sticherje volt szürke attachmentekkel. El is vittem, és kellett használnom kifelémenet arc-okon, a cucc nagyon meggyőző. A sztori tanulsàga pedig a szokásos: alap fegyverekkel is van esélyed pvp-ben, csak tudni kell helyezkedni, minden fegyver minden akár free kites meg tud ölni ha nem figyelsz.

Új hozzászólás Aktív témák