- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Microsoft Rewards
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Google Pixel topik
-
Mobilarena

ARC Raiders egy TPS/TPP nézetű, PvPvE extraction shooter, amelyet az Embark Studios fejlesztett az Unreal Engine 5 segítségével. A játék célja, hogy a játékosok egy gépek által uralt Földön zsákmányt gyűjtsenek, túléljenek és fejlődjenek. A projekt mögött veterán fejlesztők állnak, akik korábban az EA-nél dolgoztak, köztük Patrick Söderlund, az EA DICE egykori vezérigazgatója.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ULPIUS
őstag
Én kb lvl 18 vagyok, de már vagy 6-7 bp-et találtam ugyanígy fiókokban kukákban, bár a mind valami gránát vagy eszköz volt nem fegyver/-kieg., ill. más kérdés, hogy úgysem tudom elkészíteni őket mert még nincs olyan szinten a craftingom
Ellenben pont az egyik level up-hoz konkrétan 3 napja rusted gear-t keresek, youtube videókban megnéztam hol ajánlott, és konrétan semmi, sztem kb 300 autót néztem át plusz minden körben az ajánlott helyeket amik elérhető távra voltak.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 17 Pro Max 2TB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- Apple Macbook Air 13,6 M4 10C CPU/8C GPU/16GB/256GB - éjfekete- HUN - MW123MG/A - 4 Ciklus 3 év gari
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 10 - 27% ÁFÁS (0332)
- BESZÁMÍTÁS! Akár Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM5 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Lenovo L14 Ryzen 5 4500U Refurbished - Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

RazoR