Új hozzászólás Aktív témák

• iceQ!
    addikt

Kipróbáltuk mi is a játékot. Valójában mi szeretjük az ext. shooter gameket.
    A játék nagyon jól van optimalizálva, a környezet szép. A hangok nekem annyira nem jöttek be, lehetne rajta még mit csiszolni, de nem rossz.
    A koncepció jó lenne, de egy idő után ez így unalmas lesz. Sok contentet nem láttam benne, jó hogy lesz másik map is de igazából ez nem vigasztal.
    Az nagyon idegesített, hogy egy AI-val való harcolás közben elmegy 2-3 bandage és a shield recharger. Ez egy vicc. Nagyon frusztrált az hogy van pajzsod és 2 fejlövésbe sem halt meg az enemy, simán elfut :D Szerintem így ebben a formában ez a játék 2-3 hónapig fog életben maradni (de ne legyen igazam és legyen több 10ezer játékos nap mint nap).

Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS | PC: CPU:AMD 9800X3D, RAM: Ripjaw 32GB 6000Mhz, GPU:Zotac 5080, Case:Be quiet Light Base 900 FX; AIO:Be quiet Light Loop 360

Új hozzászólás Aktív témák