- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
-
Mobilarena
Apple Watch-ok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
Wiz Khalifa #199 üzenetére
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
HoldfenyLuna #198 üzenetére
Telón UK régió és időzóna van mert jelenleg itt élek kint. Ezért sem értem az egészet.
Próbáltam ezeket az alapvető beállításokat meglesni hátha az a gond, nem találtam probléma forrást ezért mondom hátha Ti jártasabbak vagytok mert nekem csak 6. hó óta van meg az óra.
-
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz
Wiz Khalifa #197 üzenetére
Szerintem a telón más az időzóna/régió és az óra ahhoz igazodik.
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
HarryPotter #196 üzenetére
Gondoltam erre is. De hogy lehetséges az hogy ha meg nekem a saját időm mutatja? Meg hogy nem bizeráltam semmit rajta. Amúgy azóta ilyen amióta teljes resetet kellett rajta csinálnom mert a telón lecseréltem a szoftvert és nem tudtam össze párosítani őket mert várta a telefon hogy azt a párosítós gép elő jöjjön.
-
HarryPotter
őstag
válasz
Wiz Khalifa #195 üzenetére
Csak egy tipp : nem lehet hogy a new yorki idozonat mutatja?
-
Wiz Khalifa
veterán
Sziasztok!
Tudtok arra tippet mondani hogy ez miért van?
Timelapse kép van beállítva háttérnek (New York) és egy ide az van hogy nappal van a hátteren éjszaka, éjszaka meg a hátteren nappal. Ezt hogy lehet orvosolni, mitől van ez? -
HoldfenyLuna
aktív tag
Arról lehet érdeklődni valahol, hogy adott óra mikor lesz készleten. Még decemberben nem tudták megmondani az istyle-ban.
-
tboldi
nagyúr
válasz
GreenGoblin #190 üzenetére
Születésnapon meg lufik vannak.
-
perge666
veterán
válasz
GreenGoblin #190 üzenetére
Igen,de ez nem egyszeri alkalom.
Ha lehúzod az értesítésekre akkor ott korlátlanul megnézheted amíg nem törlöd.
Nálam minimum 20X megnéztük,nemhogy a gyerekeknek de még a felnőtteknek is tetszik,elég jól megcsinálták. -
GreenGoblin
őstag
Másnál is volt tűzijáték az óráján? Tökre meglepődtem mikor láttam.
-
hkari
őstag
Sziasztok!
Hátha itt tudtok segíteni?
Jelenleg melyik a legjobb üzemidejű Apple Watch?
Köszi a segítséget!
-
maximilian4
addikt
Sziasztok!
Tudtok olyan helyet ahol igazi ezüst szíjat tudok venni? Tehát nem ezüst színű acélt, hanem ezüst alapanyagból. Lehet harmadik gyártótól származó is.
-
HoldfenyLuna
aktív tag
Én Budapesten Árkádban kiállított darabot láttam iStyle-ban. Kinézetre nincs amúgy különbség. SE ugyanúgy néz ki, mint a 6, csak a belseje egy 5-ösé EKG nélkül. Én az EKG miatt húzok a 6 felé, néztem az 5-öst is, de nem sokkal ocslóbb az 5-ös a hathoz képest. Telekom honlapján is láttam még 5-öst amúgy, azt hiszem pont a 44-esekből van még egyébként.
-
kutga
félisten
válasz
HoldfenyLuna #184 üzenetére
Köszi. Cellulart mondjuk alig találok. 5-ből láttam egyet az Arénában.
-
HoldfenyLuna
aktív tag
Az esim-et igen, és egy szolgálatatónál kell lennie annak az előfizetésnek, amivel az órát is szeretnéd használni. Tehát Vodásként ezt így nem fogod tudni igénybe venni. Én is sima vs cellularos órában godolkozom, de ha cellulart veszek januárban, igaz 6-osból, és az plusz 40 ropi, de annak az akksija is nagyobb a cellular miatt, így ha nem is lesz hozzá sim (én azt maximum nyáron, strandolás mellett használnám ki, mert azért általában mobillal megyek mindenhova, nem szeretem, ha nincs nálam), a nagyobb akksi az plusz lesz benne.
-
kutga
félisten
Hölgyek/Urak!
Lehet benevezek egy SE-re idén, a kérdésem, hogy hosszútávon megéri-e a Cellular verzió? Vodás vagyok, az esimet úgy tudom csak a Telekom hálózata támogatja.
Általában nálam van a telefon, otthon, irodában wifin.
-
mcfing
csendes tag
válasz
HoldfenyLuna #175 üzenetére
Igen, ezek végig zongorázása szokott segiteni sokadjára. De akkor úgy látom nincs további trükk, h ne 5 alkalomra sikerüljön
-
ƵøŁĭ
veterán
Hello!
Az Apple Watch S6 órámat tegnap frissítettem az új szoftverre (7.2). A szoftver frissítés előtt minden beállított értesítést képernyő felvillanással és hangjelzéssel jelzett. Azóta nem módosítottam a beállításaimon, mégis e két funkció elmarad. Mi lehet az oka? Hogyan lehet visszaállítani a hangjelzést az értesítésekhez?
-
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz
KergeK@csa #179 üzenetére
Én úgy olvastam - talán Szifonon -, hogy hivatalosan ide csak alu és rozsdamentes verziók jutottak el az 5- ből.
@rayoli: almásból csak szürke, fekete meg ezüst van, vagy pl: https://a.aliexpress.com/_mqD6HeH
Ugyanezeket találod meg amazonon is. -
KergeK@csa
tag
Valaki tudja, hogy Magyarorszagon lehet-e a titan tokos Edition-t kapni? Apple.com-on se valaszthato, sot, sehol nem is lattam idehaza.
-
rayoliviero
veterán
válasz
HoldfenyLuna #177 üzenetére
Köszi szépen. Alig vettem észre az Akkumulátort.
A kék S6-hoz kapható valamilyen fém szíj, ami passzol is hozzá színben?
-
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz
rayoliviero #176 üzenetére
-
rayoliviero
veterán
Az akku állapotot, hogy lehet ellenőrizni, hogy hány százalékon áll?
-
HoldfenyLuna
aktív tag
-
mcfing
csendes tag
Tudtok valami trükköt arra, ha szoftverfrissítés van Watch -ra és már letöröltem az összes alkalmazást az óráról, akkor sincs elég hely rajta a frissítés letöltéséhez?
S3 42mm lenne az alany.
Ezt minden alkalommal megszívom, és egyszer csak sikerül.
Cache lehet? -
Szabi®
addikt
válasz
HoldfenyLuna #170 üzenetére
És addigra már 3 év garival is kapod majd
-
tomiii007
senior tag
válasz
HoldfenyLuna #168 üzenetére
Apple.com
[link]Tudtommal cseh orszagbol erkezik 2-3 nap alatt itt van. Ugyan ugy 2 ev garancia van ra.
-
HoldfenyLuna
aktív tag
Sziasztok! Ma bekukkantottam egy iStyle boltba, de sajnos egyik üzletben sincs 40-es asztroszürke Nike edition óra (legalábbis szövet pánttal) cellular változatban, és várhatóan idén nem is lesz. Egyik hivatalos boltban (Media, Edigital, Euronics, Telekom). Van esetleg külföldi oldal, ahonnan érdemes esetleg berendelni egyet? Hogy hogy amúgy nincs? Ha jól emlékszem 3 hónapja már bejelentették, vagy Covid ennyire betett a gyártásnak?
-
silvergod
őstag
Sziasztok!
Érdeklődnék hogy vannak az órára ingyenes számlapok a gyáriakon kívül appstore-ban? lehet esetleg venni rá appstore-ból? vagy rá lehet tenni valahogy másikat?
köszi -
Szabi®
addikt
Nem lesz vizálló, ez 100%. Mivel a Watchok kijelző csere után ténylegesen elvesztik a vizállóságukat, és az új kijelzőt ugyanúgy meg kéne venned (nem olcsó, 59 ezer forint a 42 mm-es S3-ba+munkadíj) így én ennek a javításán nem is gondolkodnék.
Szétnéznék inkább a használt piacon,(akár itt fent is), vagy vennék egy új S3-at valami akció keretében. -
nyarast
csendes tag
hello, kis segítség kéne, következő tényállás: S3 42mm Nike nemrég időnként full zöld kijelzőre ébredt mielőtt képet mutatott volna, aztán pár hete csak zöldet mutat. hivatalos és külsős szerviz szerint is kijelzőcsere (amit nem értek igazán, elég szoftveresnek tűnt a probléma mikor még csak ébredésnél jött elő, de maradjunk a hivatalos diagnózisnál akkor. külső behatás nem volt.) gari és biztosítás tavasszal kifutott.
kérdés:
- érdemes-e javíttatni és kijelzőt cserélni ezen a típuson? nekem az s3 tökéletesen megfelelt arra amire használtam.
- ha cserélnek be tudják-e rendesen szerelni? (ugyanúgy vízálló lesz-e pl.)
- ha igen kijelzőt honnan (ha aliról, akkor mire érdemes figyelni rendelésnél?)
köszi előre is. -
tomiii007
senior tag
válasz
HoldfenyLuna #162 üzenetére
-Auto pause van
-aod kikapcsolhato
-allergiarol nem tudok nyilatkozni-ha egybol bringazast akarsz azt nem lehet kirakni ikonra , (csak maga az edzes ikont lehet)de a kedvencek kozott lesz es max 2 gombnyomas
-nike pantot barmelyik orahoz vehetsz kulon,nike edition annyiban mas h van benne nike jel meg nike számlapok.
youtubon beirod watch faces es ott sz osszes milyenek vannak es hogyan lehet varialni.bar ezek mind az 5 es a 6-ban is benne vannak 😁
-
HoldfenyLuna
aktív tag
Sziasztok! Néhány alap kérdésem lenne az apple watch-csokkal kapcsolatban (5 v 6 között vacillálok):
- auto pause van e? Elindulok bringázni, meg kell állnom egy pirosnál, ilyenkor megáll e az edzés magától, majd újraindul e, ha én is?
- aod kikapcsolható?
- az órák hátulja, tehát a bőrrel érintkező részt megtaláltam, hogy alumíniumtok, Ion-X-üveg és kerámia hátlapról beszélhetünk, és a kérdés, hogy esetleg váltott e ki valakinél allergiás reakciót (egy másik órámmal jártam így, ezért is kérdezem, pedig nem szilikon szíjat használtam)
- van e óráról indítható fix edzés? Egy másik órán volt egy óralap, amin be lehetett állítani, amit akartam (nekem bringa volt), így mikor kellett, csak mentem, vagy egy dupla kopp, vagy bármi más mód van e erre?Gondolkozom, hogy Nike variánst válasszak, mert tetszik a fényvisszaverős sportpánt. Egyéb extra különbség van e? Ha nem tetszik egy számlap azt letörölhetem e, aztán vissza rakhatom e?
Köszönöm!
-
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz
tomiii007 #160 üzenetére
Köszönöm szépen. Igen, ezeket néztem, meg a barometrikus magasság vs állandó magasság mérés, csak hülyén fogalmaztam meg és az effektív leginkább érzékszervekkel felfogható ( látható, tapintható
) különbséget akartam megfogni, csak nem voltam képes értelmesen megfogalmazni a kérdést
-
tomiii007
senior tag
válasz
HoldfenyLuna #159 üzenetére
Leginkabb igen, de itt a lista:
-veroxigen meres
-10-20% jobb akku ido s5-hoz kepest
-gyorsabb toltesi sebesseg
-5ghz wifi tamogatas
-u1 chip
-fenyesebb kijelzo
Ha ezek valamelyike kell akkor s6 ha nem akkor s5 -
HoldfenyLuna
aktív tag
Sziasztok! Jól nézem, hogy 5 v 6 között a legnagyobb különbség a véroxigén szint mérése, tehát ha egy 5-öst vennék, akkor csak ettől esek el? Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest