Hirdetés
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Átcímkézett TCL modellekkel nyit az Alcatel
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Yettel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Apple Watch-ok
Új hozzászólás Aktív témák
-
d.mate08
tag
Nem értetek egyet, ebben mind egyetérthetünk
Ugyanakkor akinek fontos a védelem egy órán, meg fogja venni. Kész.
-
Parson
addikt
válasz
d.mate08 #144 üzenetére
Az oké, hogy hozzá nem adnak, de külön kapható...
mindegy, csak poénnak szántam, valszeg egy ilyen tok elég hozzá. Amúgy hogy jobban értsük a helyzetet, pl én is az a fazon vagyok, aki már számtalanszor hozzáverte véletlenül az óráját ajtókilincshez, asztalsarkához, stb...és mivel az apple Sportwatch-nak nem Saphire a felülete, illetve utólag nem ajánlott a polirozása (mint a sima svájci óráimnak), így egy extra védelem alapból kell, ami egy sima fóliaként, nem biztos hogy elég lenne. Mindez nem lenne gond, ha az apple watch elég erösre lenne készitve, de sajnos nem ez van, igy kell vmi extra.
-
d.mate08
tag
Fólia nincs hozzá, ez egy rápattintható tok csak, másra szerintem nem lesz szükséged
Őszinte leszek, én sem hordom rajta annyira szívesen, de a kabátom cipzárja megkarcolta a fémet és inkább rátettem egy ilyent. Főként edzésre használom és elvagyok anélkül, hogy a súlyzók széttörjék nekem az egész órát, így az esztétika másodlagos. -
Parson
addikt
Hogy legyen mit kérdezned...
Az egyéni izlések különböznek, ennyire egyszerü. Ha nem tetszik, ne használd... de fogadd el, hogy másnak 'néha' más a véleménye.
d.mate08 - köszi! Meglesem. Igazán elvetemült biztonságos használathoz még egy fólia is a burkolat alatt az órára?
-
perge666
veterán
válasz
tomiii007 #139 üzenetére
Közben ezután kutatok azóta is és szembesültem vele.
Hetente legalább tudom állítani amikor kapom az összesítőt,régebben is így állítottam közbe eszembe jutott.
Nem baj kivárom a hétfőt és átállítom a nekem úgymond megfelelő célokat,és utána úgyis az marad.Azért köszi szépen a fáradozásod.
-
perge666
veterán
Jó reggelt.
Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok hogy az órán hogyan tudom módosítani a tevékenységet?
A 3 alapdologra gondolok : mozgás,gyakorlat,állásHiába lépek be az alkalmazásba legalul nincs ott az opció hogy célok módosítása.
Emlékszem hogy régebben az előző watchomon is ugyanez volt és szenvedtem az állítással,nem is emlékszem hogy sikerült.
Előre is köszönöm ha valaki tud ebben segíteni.
Ja amúgy már néztem telefonon is,beállításokban is.... -
Fixmiki
tag
Sziasztok, beszereztem én is egy 6-ost, az a kérdésem , letöltöttem a myTuner Radio appot, mert biciklizés közben mindig retrot hallgatok, de ha bekapcsolom akkor csak az iphonon szól a rádió nem a fülesen. Mi lehet a megoldás, hogy a bluetooth fejhallgatón szólaljon meg? A másik, másnál is borzalmas bluetooth fejhallgatón a zene? Spotify az iphonról nagyon jól szól (az én zenei hallásomnak) de az óráról olyan mint egy 30 éves mono rádión. Köszi
-
perge666
veterán
Végül nem küldtem vissza az órát,az eladó korrekt volt és kaptam vissza egy kis pénzt az én ajánlásomra.
Mindenkinek más az igénye,új órával másképp döntöttem volna énis,de egy használ órárol beszélünk ami árban sem vetekszik egy újéval.
Nekem ez a 2-es acél több mint elég. -
i12 után egy series 5 is landolt a kosárban
azért elcsesztem vele egy cca 1,5 órát mire szinkronizált, frissített és beállította magát. De elsőre eléggé bejövős a cucc, akkuidőre leszek kíváncsi aod nélkül.
-
perge666
veterán
Ez miatt nem biztos hogy vissza küldeném,mert oké fotón elég jó szögböl sikerült elkapni,élőben más a helyzet,normál fényviszonyok között nem is látni.
Bekapcsolt kijelzőnél meg egyértelműen sehogysem.
Na de a kérdésem az lenne hogy ez szerintetek már nem gyári kijelző?
Vagyis a gyári zafír kristály képes ilyenre?Mert ha sima ion x-es akkor már elgondolkodok rajta hogy küldjem e vissza az eladónak,elvégre direkt Stainless Steel órát néztem.
Közben írt az eladó hogy nem ő használta az órát,de nem tud róla hogy valami lett volna benne cserélve,csináltatva. -
perge666
veterán
válasz
perge666 #122 üzenetére
[kép]
Sikerült olyan szögből fotózni ahol lehet látni.
Élőben mostmár meg olyan mintha nem is karc lenne hanem a kijelző belseje lenne olyan,nem is érzek semmi karcot az ujjammal.Egyébként nem feltűnő,először észre se vettem.
Nem lehet hogy valami pára???
Felraktam a meleg radiátorra de raktam alá egy vékony ruhaneműt. -
-
Tibee86
nagyúr
-
perge666
veterán
Sziasztok.
Régebben volt 2 db S0 órám is,utána droidoztam 1 évet és most ismét visszatértem iosra.
Mindig is fájt a fogam egy acél órára,és most sikerül szereznem egy S2-est,jövőhéten remélhetőleg itt lesz nálam.
S3 és S4-eket nézegettem,de mivel az előző óráim alu tokosak voltak,és tudom mennyire sérülékenyek,ezért lett végül S2 SS.
Nekem nincs szükségem semmi extrára amit az újabbak tudnak,elég ha az időt és az értesítéseket meg tudom nézni.
Valaki használ itt közületek acél tokos órát?
Tudom hogy a tokot lehet csiszolni/polírozni,de a kijelző üvege is sokkal karcállóbb az alukéhoz képest? -
thefreeman
aktív tag
Sziasztok.
Az apple watch egyáltalán nem működik roaming hálózaton? Egyik ismerősöm most vásárolt egy series 6-t az elsődleges SIM kártyája külföldi és a szolgáltató támogatja az esim-et. Az óra roamingra hivatkozva mégsem akarja aktiválni. Megoldható ez valahogyan? -
nji
aktív tag
segítséget szeretnék kérni:
apple watch series 1 órát a 10W-os töltővel töltöttem egy ideig és eléggé túlmelegedett. Szerintetek tönkrement? Azóta csak az alma villan be és nem indul el, a töltést sem veszi fel. Mit lehet tenni? Kuka lett? Maximum hány W-os töltővel lehet tölteni?
angol oldalakon azt írják, hogy lehet bármilyennel tölteni, de akkor miért nem indul be? órákon át kell előbb tölteni?
(nem volt még apple órám, nem értek hozzá) -
4264adam
veterán
válasz
EasyLife #112 üzenetére
Szia!
Políroztatni ne vidd el, vékonyabb réteg lesz és kerekített a kijelző. Kijelzőt nem cserélnek, repedéseket javítanak én ezt tudtam meg az eddigi keresésem alapján. Magát az eszközt fogják cserélni, mert kijelzőt nem ragasztanak vissza.
Jelenleg én most a Watch3 csereprogramban veszek részt.
Ellenőrizd, hogy mi érvényes az extra baleset garanciára
Remélhetőleg eszköz csere
-
EasyLife
aktív tag
-
Dawide@axele
aktív tag
Sziasztok!
Adott 1 apple watch 1 sport ami edzés közben leáll és nem indul újra magától!Kikapcsoltam a beállításokban az automata szünetet de így is fenn áll a porbléma!Valainek esetleg valami ötlet? -
törölt tag
Megjott tegnap az Apple Charcoal Sport Loop. Elso benyomas, uristen de kenyelmes es konnyu a szilikonhoz kepest. Rugalmas anyagu is egy kicsit. Vegre ugy tudom beallitani a meretet ahogy szeretnem. Altalaban minden szijnal ugy vagyok hogy egyik lyuk sem kenyelmes. Mindig ketto kozt lenne a legjobb. Az Apple oldalan azt irjak ez szellozik szoval remelem ez megoldja a pirossagok amit a szilikonok okoznak nalam. Ha igen akkor veszek meg egy parat masik szinben is.
Ha mar szij, az okes hogy ha bepattintom akkor mozgatva jobbra-balra van egy nagyon kicsike holtjateka? A szilikonnal is volt meg itt is. Nyilvan nem esik ki. Akkora mozgasa nincs de azert egy picit mozog.
-
norbertoth
senior tag
Tervezek egy S6-ot venni. Nektek mik a tapasztalataitok, ezt az always on funkciót érdemes bekapcsolva hagyni, nem ég be az oled?
-
Vertigo
aktív tag
Sziasztok,
44mm-es spacegray (alu) SE-hez neztem ki ket szijat:
Azt kerdeznem, hol milyen markat erdemes ezekbol nezni?
Avagy erdmes e egyaltalan, vagy mindegyik "festett vacak", ami par honap mulva lekopik, lepattogzik?
-
4264adam
veterán
Sziasztok!
3. generációs órám kijelzője a [link] található rajzolt designnak teljesen azonosan repedt körbe és emelkedett el. Sajnos az oldalon nem tölt be a "hivatalos apple szervíz link". Melyik bolton keresztül tudom itt megigényleni ezt a javíttatást?
Üdv,
Ádám -
tboldi
nagyúr
válasz
st3v3np3t3r #105 üzenetére
Igazából az a probléma, hogy az óra a nem a túloldalon érzékeli a kibocsátott fényt, mint egy rendes pulzoximéter, hanem a visszaverődést figyeli, az meg nem olyan pontos. Illetve az elhelyezésből (csukló vs ujjhegy) is adódik különbség.
-
törölt tag
válasz
st3v3np3t3r #101 üzenetére
Egyik sem igaz ram ezek kozul.
😀
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest