Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Mobil flották
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 17 - még mindig tart
-
Mobilarena
Apple Watch-ok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parson
addikt
válasz
d.mate08
üzenetére
Az oké, hogy hozzá nem adnak, de külön kapható...
mindegy, csak poénnak szántam, valszeg egy ilyen tok elég hozzá. Amúgy hogy jobban értsük a helyzetet, pl én is az a fazon vagyok, aki már számtalanszor hozzáverte véletlenül az óráját ajtókilincshez, asztalsarkához, stb...és mivel az apple Sportwatch-nak nem Saphire a felülete, illetve utólag nem ajánlott a polirozása (mint a sima svájci óráimnak), így egy extra védelem alapból kell, ami egy sima fóliaként, nem biztos hogy elég lenne. Mindez nem lenne gond, ha az apple watch elég erösre lenne készitve, de sajnos nem ez van, igy kell vmi extra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Felégeti készpénztartalékait a Tesla
- Assetto Corsa EVO
- PayPal
- Horgász topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Áprilisi hardverpasziánsz
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Lexus, Toyota topik
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Apple watch Series Se 2 gen 44mm,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple Watch Series 11 46mm GPS + Cellular Karcmentes állapot 100% akkumulátor
- Apple Watch Ultra 1 (49mm) Titán 98% akku 2 szíj EU modell
- Apple Watch 10 42mm cellular (LTE) 3 hónap gyári Apple garancia! 100% akkumulátor!
- Eladó Apple Watch SE 40mm Rose Gold
- Asus ROG MAXIMUS Z690 EXTREME Alaplap!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4370
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- iPhone 13 128GB 100% Green (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 256GB Tüzes Ezüst gar:2028.02.09.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
mindegy, csak poénnak szántam, valszeg egy ilyen tok elég hozzá. Amúgy hogy jobban értsük a helyzetet, pl én is az a fazon vagyok, aki már számtalanszor hozzáverte véletlenül az óráját ajtókilincshez, asztalsarkához, stb...és mivel az apple Sportwatch-nak nem Saphire a felülete, illetve utólag nem ajánlott a polirozása (mint a sima svájci óráimnak), így egy extra védelem alapból kell, ami egy sima fóliaként, nem biztos hogy elég lenne. Mindez nem lenne gond, ha az apple watch elég erösre lenne készitve, de sajnos nem ez van, igy kell vmi extra.