Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Beköltözik a platformköltözés az iOS-be és az Androidba
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Gyorsan tölt és lassan merül a Honor hosszútávfutója
Új hozzászólás Aktív témák
-
.Szaki.
addikt
Annyira objektív, korrekt és összeszedett volt az iPhone 16 tesztje, most viszont valahogy nem érzem ezt, de ez persze csak az én személyes véleményem.
Az tény, hogy az Apple már rég térfelet váltott és az innováció helyett a biztonságot választotta, de én úgy gondolom, hogy ez egyáltalán nem probléma, ha a következőket tudja: hosszútávon legyen megbízható társ, szaggatás és bármi egyéb fennakadás nélkül, kiváló minőségben. Megnyomkodtam az új iPhone-okat és én maximálisan úgy érzem, hogy a 16 Pro erre több, mint kielégítő.
Kicsi csalódottsággal vettem tudomásul, hogy a tesztben a készülék valódi konkurensei tulajdonképpen egyáltalán nincsenek megemlítve, azonban annál inkább magával ragadták a Szerzőt a kínai gyártók termékei.
A 16 Proval kapcsolatban egyébként teljesen jogos kritika a 128GB-os belépőszint. Míg a 16 esetében a konkurenseknél is 128GB a belépő, a Pro esetében már valóban mindenki más 256GB-tal indul. Így a Pro már 50e Ft-tal drágább. Mondjuk, hogy ez az iOS felára. Engem a személyes nyomkodásom során az lepett meg, hogy míg a 16-osok már-már zavaróan könnyűek lettek, olyan játéktelefon-szerűek, a Pro szériának bizony - telefonhoz mérten - komoly súlya van. Valahogy a két véglet a két széria ebben a tekintetben.
Ezektől függetlenül én úgy gondolom, hogy a 16 Pro egy kiváló termék, ami szerintem abszolút hozza az elvárt szintet, és ha az Apple Intelligence hiánya miatt az Ajánlottat valóban nem - ne mutassunk már be úgy egy telefont, hogy valójában azt még nem is tudja - , de egy Tetszett plecsnit mindenképp megérdemelne mert ez egy jó cucc lett.
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 15 Infinite Black 16/512 GB EU Alza számla
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S25 5G 12/256GB Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan
- Apple iPhone 16e 128GB Fehér Színben Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan
- IPhone 15 Pro Max !! 512 GB !! Natur Titan
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 4G LTE 1 év garancia
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3253, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest