- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
.Szaki.
addikt
válasz
Silenzio #244 üzenetére
Az első bekezdéseddel kapcsolatban nincs vita köztünk, én is többször megénekeltem már, hogy ennek az évenkénti frissítésnek olyan eget rengetően sok értelme nincs. Régen talán még jobb is volt az "S-módszer": Kétévente kijött egy modell, közte pedig volt kvázi egy facelift. Egyébként a telefonom 2020 novemberében jelent meg, én '21 januárjában megrendeltem, és azóta is teljes megelégedettséggel használom, szóval én sem az vagyok, aki évenként cseréli a készülékét.
A teszttel kapcsolatban én már nem nagyon szeretnék vitatkozni, ugyanazt tudnám leírni, amit a többi hozzászólásomban, szóval sok értelme nem lenne. Elfogadom, ha úgy gondolod én vagyok elfogult, de én nem érzem ezt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Xiaomi Mi 10 5G 8GB / 128GB Twilight Gray Szinte karcmentes!
- Iphone 16 plus 6db folia + ajándék tok
- iPhone 15 Pro Max 256GB Natúr titán, makulátlan, független, 2026.12.08. garancia!
- Redmagic 10 Pro gamer telefon eladó ! Újszerű, EU modell.
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P52s - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest