Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pyxee
csendes tag
A cikk elején meg lett említve, hogy kevés ember van, aki Iphoneról Androidra, vagy fordítva váltana. Én sok éve már Iphonet használok, de az elmúlt 2 évben többször próbáltam androidos telefonra váltani, főleg azért, mert unalmassá vált az Iphone és szerettem volna mást is kipróbálni, többek között pl. egy Z Flip 5-öt is, ami végülis innovatív.
Maximum 2 hónapig bírtam minden esetben, pedig felső kategóriás és Pixel telefont is használtam, de mindig a szoftver miatt váltottam vissza, mert azt látom, hogy maga az Android rendszer alapjaiban már felzárkózott sebességben, megbízhatóságban az iOS-hez, de a 3rd party appok nagy részében olyan bugok vannak az Androidra fejlesztett verziókban, ami mindig kikészített és idegesített, hogy egy felső kategóriás telefonban miért kell ezeket elfogadnom.
Ezzel kapcsolatban kíváncsi lennék, hogy más tapasztalt-e ilyet Android vonalon, illetve miért ennyire nehéz Androidra bug mentes appokat fejleszteni és iOS-en miért működik az esetek nagyobb részében minden úgy, ahogy kell. Csak egy példát hozok fel a sok közül: Instagram - alapból már az gond, hogy némított telefonon hanggal megy a feedben a videó, majd ha kiléptem az appból, a hang lejátszása folytatódott tovább, vissza kellett lépni, lenémítani a videót és utána kilépni.
Tehát én megpróbáltam és nyitott voltam a váltásra, de nekem nem fér bele, hogy a szoftver nem úgy működik Android vonalon, ahogy azt elvárnám.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung C27JG50QQU Monitor
- Honor Magic5 Pro 5G LTPO 120 Hz kijelző, 50 MP triplakamera, 66W gyorstöltés 512 GB
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő