- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Európában indíthat a Vivo V60 Lite 4G
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gretzky77
veterán
válasz
MikeWazowski #1908 üzenetére
Én is jelen! Decemberben vásároltam a ProMaxot, előtte csak Android volt, abból mondjuk jó pár. Egy egy kitekintés volt alma felé még 6 Plus és Xs Max talán de valahogy soha nem tudtam megszokni, igaz sok türelmem nem is volt hozzá, hamar mentek a háztól. Azóta sztem az alma is sokat fejlődött, változott, de azért sok almát használó kollégától megkaptam már, hogy az Android így szar úgy szar, fagy meg újraindul. Azért mondtam nekik, hogy nyugodtan próbálják ki azért az Android sem annyira szar már mint gondolják! Ezzel most nem védeni akarom a droidot, de mindkét oldalon sok az előítéletes user! Talán 98-ban vettem az első mobilomat, majd nagyon sokáig Symbian párti voltam, én szerettem. Utána viszont Android párti lettem és 15-18 éve azt nyomtam kb. És kicsit ezért is gondoltam, hogy türelmesebb leszek több időt hagyok az almának, mert kezdtem megunni a droidot kellett egy kis változás! Tény "nekünk" Android usereknek sokmindent kell megszokni, ami itt másképp működik. Kell neki időt adni, de azért nem titok sztem (szigorúan magánvélemény) androidon nevelkedve ott néhány dolog logikusabb vagy csak úgy szoktam meg. A gesztus vezérlés például ott sztem sokkal jobb kezelhetőbb. Apróságok vannak ami megszokást igényel de tényleg apróságok: bekapcsolt ébresztő esetén a felső állapot sávon pl kirakhatná, hogy lássam be van kapcsolva, könnyen külön külön állítható lenne a hangerő híváshoz, értesítéshez, ébresztőhöz. Ilyen apró dolgokra gondolok vagy hogy a kezdőképernyőn bárhová helyezhessem az ikonokat mappákat. Ne értsetek félre ez nem egy iOS ellenes hozzászólás csak androidos szemmel nézve más, ugyanakkor kezdem megszokni és elismerem, hogy nagyon jó készülék. A formája a fogása nekem nagyon bejön és az akksi idő is parádés. Több időt kapott most és mellé egy Watch Ultrát is, úgyhogy jelenleg úgy néz ki, hogy áttértem!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hisense LCD és LED TV-k
- Vége a gamer PC-knek? Cloud Gaming 2025-ben
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xbox Series X|S
- Gitáros topic
- Hardcore café
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Formula-1
- BestBuy ruhás topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3544
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3543
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3543
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3357
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman ZM-T7 Corsair 550W
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest