Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• gretzky77

veterán

válasz MikeWazowski #1908 üzenetére

Én is jelen! Decemberben vásároltam a ProMaxot, előtte csak Android volt, abból mondjuk jó pár. Egy egy kitekintés volt alma felé még 6 Plus és Xs Max talán de valahogy soha nem tudtam megszokni, igaz sok türelmem nem is volt hozzá, hamar mentek a háztól. Azóta sztem az alma is sokat fejlődött, változott, de azért sok almát használó kollégától megkaptam már, hogy az Android így szar úgy szar, fagy meg újraindul. Azért mondtam nekik, hogy nyugodtan próbálják ki azért az Android sem annyira szar már mint gondolják! Ezzel most nem védeni akarom a droidot, de mindkét oldalon sok az előítéletes user! Talán 98-ban vettem az első mobilomat, majd nagyon sokáig Symbian párti voltam, én szerettem. Utána viszont Android párti lettem és 15-18 éve azt nyomtam kb. És kicsit ezért is gondoltam, hogy türelmesebb leszek több időt hagyok az almának, mert kezdtem megunni a droidot kellett egy kis változás! Tény "nekünk" Android usereknek sokmindent kell megszokni, ami itt másképp működik. Kell neki időt adni, de azért nem titok sztem (szigorúan magánvélemény) androidon nevelkedve ott néhány dolog logikusabb vagy csak úgy szoktam meg. A gesztus vezérlés például ott sztem sokkal jobb kezelhetőbb. Apróságok vannak ami megszokást igényel de tényleg apróságok: bekapcsolt ébresztő esetén a felső állapot sávon pl kirakhatná, hogy lássam be van kapcsolva, könnyen külön külön állítható lenne a hangerő híváshoz, értesítéshez, ébresztőhöz. Ilyen apró dolgokra gondolok vagy hogy a kezdőképernyőn bárhová helyezhessem az ikonokat mappákat. Ne értsetek félre ez nem egy iOS ellenes hozzászólás csak androidos szemmel nézve más, ugyanakkor kezdem megszokni és elismerem, hogy nagyon jó készülék. A formája a fogása nekem nagyon bejön és az akksi idő is parádés. Több időt kapott most és mellé egy Watch Ultrát is, úgyhogy jelenleg úgy néz ki, hogy áttértem! :R :R :R

Új hozzászólás Aktív témák