Új hozzászólás Aktív témák
-
Wiz Khalifa
veterán
Mondjuk engem hidegen hagy hogy mihez illik vagy mihez nem.
Én nekem egyszerűen nem jönnek be az agyon kerekített dolgok, amiben lehet nem olyat választok. Illetve eddigi életem során 1%-ban viseltem öltönyt, vágy más "elegáns" ruhát, számomra nem nyerőek.
Én naponta töltöttem az órát amíg meg volt, de nekem nem volt probléma mert éjszakára úgy is levettem mert zavart így aztán nem bántam hogy este a töltőn van vagy mellette.
-
Breaker
tag
Köszi, na viszont ma sikertörténet volt. Felment a 17.3, illetve megcsinaltam egy két javaslatot amit youtubeon talaltam. Nem tudom melyik javitot a helyzeten de elsore felismerte a konditermes terminal, amelyiknél nem mukodott eddig. Szoval holnap tesztelem még aztan meglatjuk, hátha az ios upgrade segitett rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest