Új hozzászólás Aktív témák
-
Breaker
tag
Köszi, na viszont ma sikertörténet volt. Felment a 17.3, illetve megcsinaltam egy két javaslatot amit youtubeon talaltam. Nem tudom melyik javitot a helyzeten de elsore felismerte a konditermes terminal, amelyiknél nem mukodott eddig. Szoval holnap tesztelem még aztan meglatjuk, hátha az ios upgrade segitett rajta.
-
Breaker
tag
Köszi, hát akkor nem tudom.. Iphone 7ről váltottam a napokban 15-re. Addig azzal mindig ment, mostmeg egyellőre kaotikus. Olvastam, hogy BMW vagy Toyota wireless toltojevel toltve tönkre mehet az NFC benne, dehát akkor azt látnák a diagban, illetve ugy vettem a telefont it PH-n hogy 1 db cycle volt az akksiban.
-
Breaker
tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy másnál is előjön olyan érdekesség hogy csak bizonyos termináloknál tud apple pay-el fizetni? Felvittem a bankkártyát, tárcában ott van rendesen.
Duplakattintok a jobb gombbal, erre előjön a kártya és a faceID is zöld pipa, viszont semmit nem érzékelnek a terminálok. Azonban pl, ha ATM-ből veszek pénzt ott azonnal tokon keresztűl is megy a paypasses érintéses azonositas + pl a duna plazaban a KFC oldalan kihelyezett kiosknal is tudtam vele fizetni kb azonnal majdnem 10 cm tavolsagbol. Viszont a legelterjedtebb fekete "félkövér" pos terminálok nem érzékelik pl konditerem, spar, gyrosos...
Az apple lefuttattatott velem egy diagnosztikat es minden HW rendesen mukodik allitasuk szerint.Köszi
Üdv
Breaker
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Nothing Phone 2 - 8/128 GB szürke dobozában + tokok
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold 5 (SM-F946B/DS) 512GB/12GB - Jégkék
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- LG OLED Televíziók: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest