- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
pepetech
őstag
Szifon most azt írja hogy azoknál volt gond akik a 17.7-et rakták és utána a 18-at. Hmmm vagy mázlista vagyok vagy van egy időzített bombám...
-
pepetech
őstag
Egyébként a pár hetes használat után (most töltőn van az ipad) és a mac-et használom. Átlagos munka utáni felhasználásra jobbnak érzem. Gondolok itt a tartalom fogyasztásra. A kijelzője meg valami botrány a mac-nek az ipad után
-
pepetech
őstag
-
pepetech
őstag
Én fél éve vettem első mac gépét egy M2 air-t nagyon jó árba tudtam megvenni majdnem 90.000 ft kedvezményt kaptam rá szolgáltatónál. Már akkor is Ipad Pro-t akartam de a feleségem lebeszélt róla. Na már kb 3 hete tulajdonomba van egy ipad pro 13 és azóta a macbook air nincs is használatban mert amire nekem kell mindenben ki tud szolgálni és hogy van benne porondmester így több ablakot tudok kidobni és kényelmesen tudok dolgozni is rajta. Ha nagyon officba vagyok akkor kicsapom a macbookot mellé a tablet másodlagos képernyőnek és előrébb vagyok mint valaha bármikor. Tény én is sokallom és azóta is úgy vagyok hogy drága volt nagyon de bennem van az hogy ha akarnám eladnám a macbookot mert annyiba vettem mint amennyiért most megy használtan és akkor lenne 1 eszközöm ami kielégit. De a feleségem próbálom megtéríteni és rávenni hogy néha használja win helyet a macos-t
amúgy jó gép de rohadt drága ez vitán felett át.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kuponkunyeráló
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged