- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kisebb, könnyebb, kitartóbb: szupermobillal hűti a Honor a kedélyeket
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- iOS alkalmazások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
pepetech
őstag
Szifon most azt írja hogy azoknál volt gond akik a 17.7-et rakták és utána a 18-at. Hmmm vagy mázlista vagyok vagy van egy időzített bombám...
-
pepetech
őstag
Egyébként a pár hetes használat után (most töltőn van az ipad) és a mac-et használom. Átlagos munka utáni felhasználásra jobbnak érzem. Gondolok itt a tartalom fogyasztásra. A kijelzője meg valami botrány a mac-nek az ipad után
-
pepetech
őstag
-
pepetech
őstag
Én fél éve vettem első mac gépét egy M2 air-t nagyon jó árba tudtam megvenni majdnem 90.000 ft kedvezményt kaptam rá szolgáltatónál. Már akkor is Ipad Pro-t akartam de a feleségem lebeszélt róla. Na már kb 3 hete tulajdonomba van egy ipad pro 13 és azóta a macbook air nincs is használatban mert amire nekem kell mindenben ki tud szolgálni és hogy van benne porondmester így több ablakot tudok kidobni és kényelmesen tudok dolgozni is rajta. Ha nagyon officba vagyok akkor kicsapom a macbookot mellé a tablet másodlagos képernyőnek és előrébb vagyok mint valaha bármikor. Tény én is sokallom és azóta is úgy vagyok hogy drága volt nagyon de bennem van az hogy ha akarnám eladnám a macbookot mert annyiba vettem mint amennyiért most megy használtan és akkor lenne 1 eszközöm ami kielégit. De a feleségem próbálom megtéríteni és rávenni hogy néha használja win helyet a macos-t
amúgy jó gép de rohadt drága ez vitán felett át.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad Mini 6 64GB,Átlagos,Töltővel,12 hónap garanciával
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- iPad Air M3 13" 128GB Wifi Hibátlan/2028.09.13.Gar./Akku 100%/p4493
- iPad Pro M2 11" 100% hibátlan 2026.11.22 iStyle jótállás akku99%
- Apple iPad A16 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- MacBook Air 9,1 i3-1000NG4 8GB 256GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3694
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest