- iPhone topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
pepetech
őstag
Én fél éve vettem első mac gépét egy M2 air-t nagyon jó árba tudtam megvenni majdnem 90.000 ft kedvezményt kaptam rá szolgáltatónál. Már akkor is Ipad Pro-t akartam de a feleségem lebeszélt róla. Na már kb 3 hete tulajdonomba van egy ipad pro 13 és azóta a macbook air nincs is használatban mert amire nekem kell mindenben ki tud szolgálni és hogy van benne porondmester így több ablakot tudok kidobni és kényelmesen tudok dolgozni is rajta. Ha nagyon officba vagyok akkor kicsapom a macbookot mellé a tablet másodlagos képernyőnek és előrébb vagyok mint valaha bármikor. Tény én is sokallom és azóta is úgy vagyok hogy drága volt nagyon de bennem van az hogy ha akarnám eladnám a macbookot mert annyiba vettem mint amennyiért most megy használtan és akkor lenne 1 eszközöm ami kielégit. De a feleségem próbálom megtéríteni és rávenni hogy néha használja win helyet a macos-t
amúgy jó gép de rohadt drága ez vitán felett át.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztrofotózás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- OpenWRT topic
- Napelem
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ford topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 4 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 2-in-1 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12" FHD+ Touch I Cam I W10 I Garancia!
- ipad mini 5 Gold 256GB WiFi szép megkímélt
- iPad Air (2014, 1. generáció)
- Bomba Ár! HP Pavilion X2 - m3-6Y30 I 4GB I 128SSD I 12" WUXGA+ Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Plus / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest