Új hozzászólás Aktív témák
-
hegedus001
aktív tag
Abszolút egyet értek. Én anno egy 8-as majd később egy kilencedik generácis ipadet vettem, aztán jött az air 4 majd most az m1-es pro. Három éves ez a vágódeszka, de a lightroomot úgy viszi mint kés a vajat. Sosem döccen meg, játszani kiválóan lehet rajta, sidecar-ként jobb lenne egy nagyobb kijelző, de a 11" is hasznos a MBA 13,3"-asa mellé.
Tényleg egy nagyon sokoldalú termék, nem tudom mit szívnak azok akik szerint az apple leghaszontalanabb terméke.
Bár fixen sosem próbálták még....
-
moleculez
veterán
Hááát a TC berögződés az nagy úr! Nagyon más világ ez, alapból az hogy ez a rendszer (iPadOS és iOS) nem igazán fileokban gondolkodik, hanem appokban. Szóval a megfelelő app megkapja a megfelelő filet. Persze van file kezelő tudsz szinte mindent minden között rakosgatni, csak nem erre van kitalálva.
-
Coulson
tag
Amióta van iPad-em, később iPad Pro-m, azóta ritkábban használom a laptopomat. Az utóbbi egy szerszám, sok mindent lehet vele elintézni, de mindenhez inkább a tabletet veszem elő.
Az iPadOS kap hideget-meleget, sok ponton én is bele tudnék kötni… de pont ez az egyszerűség teszi talán könnyebbé, kényelmesebbé a használatát, ami ugyanakkor a korlátja is, és megértem, ha sokaknak nem megfelelő.
Azt is tudom, hogy ennyi pénzért egy rendes laptopot is lehetne venni, amit több mindenre is lehet használni, ellenben én nagy megelégedéssel használom. Számomra kényelmesebb a tabletet előkapni. Amikor kell mindig ott van, minden egyből indul. Nincsenek asztali OS nyűgjei, igaz cserébe vannak mások, de összességében mégis pozitívra jön ki a mérleg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- War Thunder - MMO Combat Game
- Android szakmai topik
- Cyberpunk 2077
- Ivqkzy-: 2. gépem
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bittorrent topik
- Milyen széket vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest