- 8849 Tank 4 Pro - interpol-álom
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coulson
tag
Amióta van iPad-em, később iPad Pro-m, azóta ritkábban használom a laptopomat. Az utóbbi egy szerszám, sok mindent lehet vele elintézni, de mindenhez inkább a tabletet veszem elő.
Az iPadOS kap hideget-meleget, sok ponton én is bele tudnék kötni… de pont ez az egyszerűség teszi talán könnyebbé, kényelmesebbé a használatát, ami ugyanakkor a korlátja is, és megértem, ha sokaknak nem megfelelő.
Azt is tudom, hogy ennyi pénzért egy rendes laptopot is lehetne venni, amit több mindenre is lehet használni, ellenben én nagy megelégedéssel használom. Számomra kényelmesebb a tabletet előkapni. Amikor kell mindig ott van, minden egyből indul. Nincsenek asztali OS nyűgjei, igaz cserébe vannak mások, de összességében mégis pozitívra jön ki a mérleg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Asustor NAS
- Futás, futópályák
- Kutya topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- LG 49SE3KE-B 49" Full HD LED monitor
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3428
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest