- Google Pixel topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coulson
tag
Amióta van iPad-em, később iPad Pro-m, azóta ritkábban használom a laptopomat. Az utóbbi egy szerszám, sok mindent lehet vele elintézni, de mindenhez inkább a tabletet veszem elő.
Az iPadOS kap hideget-meleget, sok ponton én is bele tudnék kötni… de pont ez az egyszerűség teszi talán könnyebbé, kényelmesebbé a használatát, ami ugyanakkor a korlátja is, és megértem, ha sokaknak nem megfelelő.
Azt is tudom, hogy ennyi pénzért egy rendes laptopot is lehetne venni, amit több mindenre is lehet használni, ellenben én nagy megelégedéssel használom. Számomra kényelmesebb a tabletet előkapni. Amikor kell mindig ott van, minden egyből indul. Nincsenek asztali OS nyűgjei, igaz cserébe vannak mások, de összességében mégis pozitívra jön ki a mérleg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Formula-1
- World of Tanks - MMO
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Küszöbön az androidos PC-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Apple iPad Mini 6 64GB,Átlagos,Töltővel,12 hónap garanciával
- Szép állapot!! Apple iPad (8. generáció) 32 GB A2270 Wi-Fi - szürke
- iPad Pro 12,9 2TB 5. generációs M1 chip 1 év garancia
- iPad Air 5. Gen M1 2022 10.9" (Wi-Fi+Cellular 5G ) 256GB Space Gray , üzletből, garanciával
- iPad 11 2025 Wi-Fi+Cellular 5G ( eSIM ) 64GB Blue, pár töltéssel, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L14 G2 i5-1135G7 16GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN T7 FSP 650W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő