Hirdetés
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacy6
senior tag
válasz
gerner1
üzenetére
Szívesen

Köles, bulgur, hajdnia, basmati rizs, Quinoa ez mind jó, mert alacsony glikémiás indexű, gazdag az ásványi anyag tartalma és rostban gazdag. Ezekkel könnyebben megy a zsírégetés is.
Amit még érdemes megnézni a maca gyökér, mert arról is csupa jót lehet olvasni. -
Aryon87
félisten
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Lelki lazitas. Ez jooo

-
nrg_52
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Dehogy is, en bekeszereto ember vagyok. ☺️
-
mark!
őstag
éjszaka asszem stranger things s02

-
Lacy6
senior tag
válasz
philoxenia
üzenetére
Sokaknak jut eszébe a gyümölcsről az itthon vadon is növő lícium, a Lycium vulgare is. Sajnos, az általában ördögcérnaként vagy sefűsefaként emlegetett, de szintén a burgonyafélékhez tartozó növény nem helyettesíti kínai rokonát, a török idők óta tartják honosnak. (Neve még: sefűsefa, elevengát, szopóka, folyó fűzfa, boszorkányheg). Apró levelű, messzire kúszó, vékony tövises hajtásaival áthatolhatatlan bozótot képező, cserjeszerű növény. Magról is újul, így ha valahol megveti a lábát, rövid idő alatt kellemetlen és nehezen irtható gyom válik belőle. Támaszték (például fa törzse) mellett 4-5 méteres magasságot is elérő, többtörzsű fává is fejlődhet. Ilyet láthatunk pl. Debrecenben, a kollégium előtt. A termése jellegzetes megnyúlt piros bogyó, kellemetlen, emberi fogyasztásra többnyire alkalmatlan ízzel
-
Aryon87
félisten
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Ne pazarold rám a hasznos kommenteket, fölösleges.
Hogy ki mennyire vedlik, ahhoz hogy jól érezze magát engem nem izgat. Nekem nincs rá szükségem, jól vagyok anélkül is. Pár kortyot én is ittam, de nem éreztem hogy nekem ez kell.
Ha csontra lerészegedés kell egy jó bulihoz úgy hogy még oda se ér az illető / vagy még nagyon fiatal az idő a buliban, számomra az már szánalmas (így is úgyis szal mindegy, ha mértéktelenség van benne). Ugyanez érvényes a droggal kapcsolatban is.
Itt jön képbe Lacy irománya, hogy mértékkel. Ennek hiányában van az is mikor vége a bulinak, a sok matuka meg nagynak hiszi magát, és kötözködni kezd, majd balhé van.. A kérdésem még attól ugyanúgy él, de Doki felé.Ennyi.
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
Aryon87
üzenetére
Itt az a baj, hogy Te azzal jössz, hogy mi értelme meg rossz meg stb miközben 1. Nem próbáltad. 2. Ez. Nem. Alkoholizmus. 3. Értetlenkedsz, hogy ez mennyire kutyagumi és mégis mi abban a jó ha bulizunk és lerészegedünk a buliban (jelzem azt csinál mindenki magával amit akar).
Had engedtessék meg, hogy azt csináljuk amit Mi szeretnénk, ahogyan szeretnénk. Persze a pia rossz.. hosszú távon. De ennyire rossz az energiaital is.
Viszont ha már itt tartunk akkor szívesen vettem volna ha válaszoltál volna az előző hozzászólásomra és nem vetted volna semmibe mert akkor talán nem tetted volna fel ugyanazt a kérdést a dokinak/nem pocsékoltam volna rád egy hozzászólást. Ne az apádból és a budapesten lévő hontalan emberekből indulj ki akiknek az egyetlen lehetősége a pia. Ennyire elzárkózni valami elől nem normális/egészséges dolog, pláne ha emiatt másokat nézel le. Csak egyszer gondold át és hihetetlen érzést fogsz tapasztalni az unalomba dőlő védekezés és elutasítás után amit saját magad táplálsz egyes dolgokban/emberek ellen. -
Aryon87
félisten
válasz
philoxenia
üzenetére
Lehet meg meno is lenne. Nem a nevvel van bajom, hanem ami mogotte van, azon belul is csak egy opciojaval

-
Aryon87
félisten
válasz
philoxenia
üzenetére
Amennyiben az en elvarasomnak meg fog felelni a Samsung (kb soha) akkor nyitott vagyok ra. A Note8 megtetszett, de mivel tudom amit tudok, igy nem akarom.
S7edge kifogott velem, de nem kizzart hogy az S12- nem lesz majd nekem
-
Lacy6
senior tag
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Nem alkoholizmus, nem is mondtam hogy az.
Azt írtam, hogy nem látom értelmét.
Meg a nagy mennyiségben bevitt alkohol iszonyatosan megterheli a szervezetet, olyan mintha szándékosan lemérgeznéd magad.
De ha másképp gondolod akkor meghallgatom, hogy milyen előnyei vannak annak hogy földig iszod magad
-
nrg_52
addikt
Most hogy igy olvasgatom a hsz-eket kezdem azt gondolni, hogy lemaradtam valami kakaskodasrol.

-
Aryon87
félisten
válasz
philoxenia
üzenetére
-
Aryon87
félisten
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
De nem is szép dolog.
Meg nem is jó: azt se tudod milyen világon vagy, bármi bajod lehet, mert gondolom a haverok sem színjózanok, másnap pedig a gyötrő kínok másnaposság néven
Mi értelme volt akkor a dolognak? Pláne ha nem is emlékszel semmire
w333: nemcsak ocsmány, vicc. kár volt megcsinálniul, inkább a 8-asra feküdtek volna nekik, és inkább másolták volna le az S8-at..
-
Aryon87
félisten
előrendelhető az harapott Xalma
Utolsó mondaton besírtam: Az iPhone 8 nem túl rózsás eladásai miatt mégis úgy tűnik, sokan készek türelmesnek lenni, hogy csirkés vagy kakis animojit küldhessenek szeretteiknek.

-
Aryon87
félisten
Igen, az esetek többségében a mértékkel van a baj. Azzal nekem sincs bajom ha egy ünnepi összeüléskor van kis pia (sör, bor, esetleg pálinka), de mértékkel.
Bulizni is lehet becsiccsentve, de sajna én is azt látom, hogy a legtöbben már hányásig tolják, és sokszor még el se jutottak a buli helyszinéig, már K.O.Abban igazat adok, hogy az én részem károsabb, ezen változtatása folyamatban, és jó úton

-
Lacy6
senior tag
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Nem az alkohol ivással van a gond hanem a mértékkel.
Fiataloktól olyanokat hallok, hogy kiégek rajta...
kb. az a menőbb aki több alkoholt iszik és úgy berúg tőle hogy magáról se tud.
Ez szerintem szánalmas dolog, és abszolút nem is látom az értelmét.
Úgy van rendjén ahogy te is írtad, hogy csak kellemesen érezze magát az ember az italtól, kicsit segít kikapcsolódni, ellazulni. Sokan nem tudják hol a határ és az a gond.
Amúgy ha ennyire ritkán iszol alkoholt, akkor Aryon napi energia itala és dohányzása valóban sokkal károsabb dolog.
Én teljes életmódváltást csináltam úgy 2 hónapja, azóta sokkal jobban érzem magam.
Állóképességem és erőm sokkal jobb, pulzusom magas volt az teljesen helyreállt és fogytam 12 kg-ot úgy hogy közbe izmot is sikerült építenem.
Ahogy kutattam a neten találtam több szuper élelmiszert is amit ki akarok próbálni.
Ezekkel kapcsoltban van valakinek tapasztalata?
MACA, chia-mag, Goji bogyó, Hajdina, quinoa, Spirulina, Panax Ginseng, Szibériai Ginseng -
Quqesz
nagyúr
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Nem baj, egészségedre!
. Ő is?! Uuuu bazz mindég furcsán álltak a szemei az okkuláré alatt! 
Megnéztem, nem lesz mate 10 lite, gyengébb, mint a H8.....
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
Aryon87
üzenetére
Figyelj ide, mondtam én is, hogy az apám alkoholista volt.
Nem vagy egyedül vele. Tudom milyen. Sőt, sokan mások is tudják. Van olyan, hogy egy apa szét itta az agyát, de a gyereke felnőtt korában fel tudja mérni a helyzetet és tudja mit rontott el az apja. Emiatt nem iszik csak alkalmanként (1 évben 2x ha iszom sört.. tehát nem felest, csak sört, mondjuk annyiból lényegtelen, hogy ettől is be lehet rugni, viszont én nem az alkohol miatt iszom hanem a sör íze miatt.. megiszom max 6 doboz sört de attól még nem leszek alkoholista és nem vagyok bemattulva mint amit sokan látnak, tapasztalnak a családjukban vagy az utcán.. csak olyan kellemesen.)
De az, hogy az energiaital nem annyira káros (vagy a cigi) mint a pia. Hát öcsém mondok valamit. Egy repülőgép szerencsétlenség is ritkább mint egy autóbaleset de jóanyám akkor is meghalsz, sőt ott egyszerre jóval többen szal ezt ne mond, hogy a pia előbb öl meg mint a cigi meg az energiaital mert az is ugyanúgy megöl. De amennyit te iszol sanszosabb, hogy én több ideig élek évi 1-2 "bulizással" mint te a napi 4-5db energiaitallal.
Remélem ezt most felfogod és nem hiába ment el egy hsz-m rád.
quqesz: jaj istenem én istenem úgy égett mint a kutyagumi
vényásan a legjobb! De összefutottam
Együtt ittunk![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
akooos: erről van szó. Még van 3 hsz-m 9 napra, ezt a témát offollom mert asszem elmondtam mindent és beláttam, hogy nem kellett volna írnom este. -
Quqesz
nagyúr
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Na ha sok volt a pia, akkor izzott a taréjod!

Furcsán is néztem a hsz-t, gondoltam, hogy szívtál vmit.......de hogy vénásan a zalkoholt.....nem futottál össze a Zacher-al?
Next
Az a mate 10 lite érdekes lehet, de ha gyengus, akkor H10-et megvárom.Aryon
Szíjjál p..át, az egészséges!gerner1
Na mibajjod a csókáva? Benevezett egy limbó versenyre.......
-
Aryon87
félisten
válasz
Soybex
üzenetére
Korábban már próbáltam egy 9mg-ossal, de az nem vált be, abba is maradt a dolog, most megpróbálom egy 6mg-ossal, hátha..
Ákos: számomra a pia egy tudatmódosító vacak, ami csak rossz hatással van az emberre (nálam negatívum, tudom, van akinél pl jókedvet, kedvességet vált ki, vagy bújósabb lesz, én sajna az agresszor kiváltását éltem meg, mármint nem én, hanem velem szemben)

-
akooos
veterán
válasz
Aryon87
üzenetére
Ha nem állandóan történik ez, az miért lenne baj? Volt már rá példa hogy én is átittam egy éjszakát. Nem hullarészegre, de az alkohol nagyon sok dolgot felold az emberben. Mivel sosem élted át ezt, így nem tudod miről beszél az ember. Nyilván kakasunk sem otthon a szobaban ivott meg 8 liter piát.
-
Aryon87
félisten
válasz
Soybex
üzenetére
Gyerekkoromra sajna eléggé hatással volt a téma. na mind1, ez van.
én se vágom az ecigis témát, lényegében csak nikotinbevitel van, füst meg egyéb az nincs. ha már ki tudnám váltani vele a cigit, már megéri. csak a liqvidet kell megvennem, azt jónapot. ha a 10ml-s kitartana mondjuk 2-3 napig, ami kerül nálunk 1550Ft-ba, már megéri. A cigim meg 1120Ft és naponta..
-
Soybex
őstag
válasz
Aryon87
üzenetére
Az meg főképpen drasztikusan hat egy ember életére ha családon belül éli àt az alkohol hatásait szóval megértem.
Dohányzásról is tessék szépen fokozatosan leszokni úgy úgy
Bár nem értek egyátalán az e-cigihez se a simához, de biztos nem annyira káros mint a sima verzió -
Aryon87
félisten
válasz
Soybex
üzenetére
Ezzel egyetertek,csak nekem erosen negativ tapasztalatom van az alkoholfogyasztast illetoen (csaladon belul pl) ill nap mint nap mikor a sok alkesz mar reszketve jon be a kotelezo napi adagjaert.. Szal én megvetem az ilyesmit csúnyán.
Jaja, eros is a felezes, par napja megszaladtam a mennyiseggel, de azert figyelek arra hogy minel kevesebb legyen most mar, aztan szepen teljesen leteszem.
Most a cigi letetelen agyalok, legalabbis annyira, hogy az e-cigire akarok atvaltani -
Soybex
őstag
válasz
Aryon87
üzenetére
Lényegtelen.
Mindenki azt csinál az életében ami számára jól esik illetve jól érzi magát tőle addig amíg másokat ezzel nem hoz bajba vagy nem okoz sérelmet bennük.
Legalábbis nekem ez a véleményem róla
Gratula a csökkentéshez, azért jelentősen sikerült lentebb vinni az adagod
-
Aryon87
félisten
válasz
Soybex
üzenetére
Ugyan, nem veszem személyeskedésnek ezt. De érted mit szeretnék a kérdésemmel.
Energiaitaltól és cigitől a józan ész nem vész el, mig a mértéktelen piától meg igen.
És azért van különbség a kettő közt. Az hogy melyik az egészségesebb annak most nincs jelentősége.
Inkább ez a kettő mint a pia.És kikérem magamnak, az energiaitalt már szépen sikerült megfelezni, és jó úton haladok affelé hogy van mikor csak napi 2-t iszok már meg.
ügyi vagyok? simán 
Gerner:
úgy úgy a kép nagyonis találóVJ: ja hogy buli. az más, de nah..
-
Aryon87
félisten
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Egyet nem értek. Mi a bánatnak kell a földig inni, hogy utána azt se tudd mi történt elöző nap? Mire jó ez?

-
vodrosjozsi
addikt
válasz
Soybex
üzenetére
Elírtam cica. De a tegnapi napra nem emlékszem, illetve amit utoljára kommenteltem az kiesett a pia miatt. Igaz ez nem mentség szal bocs.
Aryon: buliztunk.
van ez így.. doki is szokott össze-vissza írni azt nem is emlékszik rá. Egyébként azért jó mert csak. 1 évben 1x megengedhetem magamnak. Vagy 2x 
-
Soybex
őstag
Rip kakas két hónapig

-
Soybex
őstag
iPhone X 64GB, szürke - 379.500 Ft
iPhone X 64GB, ezüst - 379.500 Ft
iPhone X 256GB, szürke - 436.920 Ft
iPhone X 256GB, ezüst - 436.920 FtDrága a Note 8

-
nrg_52
addikt
Azt kihagytatok, hogy "A macska rugja meg!"

-
Aryon87
félisten
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Na jó, így meg semmi értelme nem lenne

-
Aryon87
félisten
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Ésszel lehet azt, csak van akinek már szériatartozék a szókincséhez.
Én kaptam már szóbeli figyelmeztetést a csúnya szavakra, pedig az még finomított verzió volt.
Pedig nem is káromkodok itt, csak 2 csúnyácska szót szoktam írni, azt sem eredeti írásban, hanem módosítottan.
Pl: szar, nálam xar vagy car. -
Dr. 444Hertz
Arcképgyáros
válasz
philoxenia
üzenetére
Lehet csillagozni?
Pl: p***ába, a k**** életbe stb.
Nem szoktam túl gyakran káromkodni (szerintem), de néha a helyzet nagyon adja
-
Quqesz
nagyúr
Mate 10 pro 254e lesz, a mate 10 lite pedig 120e forintos áron lesz kapható.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
no more
üzenetére
Ez nem hiba, ez Ificsőr.....

Sárkánybá
A kipontozott mia..szom már jó? V maradjunk a redvástalpú kifejezéseknél ?(van még ilyen: anyaszomorító, agyzsugoros, kasztrált, szukafattya, kutyafáját, szakadjon bele a menetescsavar, tefyenek téged magadévá a ravatalon, zuhanjon rád egy zongora, a kiszel tünde adjon neked csókot, nyald meg a balherémet, stb.....milyen szép is a magyar nyelv)
-
mark!
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
én csak az 1, 2, és 4.-et ismerem. homályosíts fel
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
akooos
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
Én csak egy Markos Nádas jelenetből ismerem. Ha korábbról származik, akkor nem tudom. Kicsi voltam amikor ők voltak a divat

-
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Soybex
üzenetére
Legyetek kreatívak.
Továbbra sem tiltott "az áldóját" - "azt a fűzfánfütyülőjét" - "a kirelejzumát" szó használata. A mordizomadta és az "azt a kupoláját!" sem.
Most jön a korosztályos kérdés: A legutóbbi "káromkodás" honnan származik? Nekem nem túl régi, bár nyilván többek születése előtti a topikban. -
Soybex
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
Hát az fura lesz egy két embernek

-
philoxenia
MODERÁTOR
Kérünk mindenkit, hogy a trágár szavak beírását mellőzze a topikban!
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Lehet nekem is az lenne csak tényleg kéne valami kompakt készülék. De mivel nem kell ekkora tudású telefon így bőven jobb lenne egy a3.
-
Quqesz
nagyúr
Látom megy a szájkarate a facom íjdíról....mondom asszonynak: ujjlenyomatot adjunk meg?
Válasz: hagyd a ..csába!
Amúgy nekem jobban tetszik ha hátul van az ujjlenyomat érzékelő. -
Dr. 444Hertz
Arcképgyáros
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Jaja.
Korrekt kis készülék lett, bár nekem már a 4,6 kicsi. -
Quqesz
nagyúr
válasz
philoxenia
üzenetére

Na most jobban megnyomkodtam asszony S6e-jét. Az edge kijelző nem jött be, de nem érzékelt félre hozzáérés miatt. A gombok funkciója is jó lenne, de nekem fura ott bizerkázni, de biztos szokható. Kijelző amúgy tetszik, tény hogy messzebb van a természetestől, de sokaknak ez jön be. De összességében én nem érzem ezt a nagy fúj ips, de király amoled érzést. Ha jó az ips panel, akkor nekem tök1mind1 melyik van benne. Ott volt mellette a H8 és nem éreztem akkora különbséget, hogy pl cseréljek. Talán az S6 kijelzőjében az tetszett, mintha lenne mélysége a képnek(ilyen 3d érzés). A rendszer 7.0 ami szintén hol itt, hol ott gyorsabb(h8 vs s6e), de összességében ega. Viszont azt észrevettem, hogy az S6e is inkább a G4 fluidságára hasonlít, kb ugyan ott vannak megröccenések, H8 ebben picit jobb(de tényleg csak 1 paraszthajszál). Ami a lényeg: most fog a zasszony kezébe kerülni! És nála minden elromlik......remélem jobban bírja, mint a P8 lite.
Ja slusszpojén: ugye s6e tetején van a simtálca. Mikor ki akartam venni a huaweiből a simet egyböl megláttam a lyukat felül, tű bele, de nem akart kinyilni......nézem, hú b+ ez a 2. mikrofon
....szerencsére működik! 
-
válasz
philoxenia
üzenetére
Uuu de jó vagy

-
philoxenia
MODERÁTOR
-
Aryon87
félisten
válasz
philoxenia
üzenetére

W333: nem banom, de ne legyen divat az edge kijelzo, es oldjak meg a beegest is mire letelik a 1.5 evem
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
philoxenia
üzenetére
# Azzal még ne állj nőgyógyásznak!

-
mark!
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére

-
philoxenia
MODERÁTOR
######
nekem is elér az ujjam az x-ig az AltGr-től.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Diablo IV
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Elektromos cigaretta 🔞
- VR topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- PSP // PS3 // PS4 // PS5 - Playstation // XBOX 360 játék BAZÁR
- GOPRO MAX 360 szett + 2 akku + duplatöltő + tartozékok
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N3350 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Optiplex/Precision MT/SFF 3430, 3050, 3060, 3070, 3080, 5060, 7060/7.-8.-9.gen/SZÁMLA-GAR
- HP Z420 Workstation,Xeon E5-1620 CPU,8GB RAM,500GB SATA3 HDD,WIN10
- GAMING PC! Intel i5-12400F / RTX 4060 Ti / 16GB DDR4 / H610 / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- HP Thunderbolt 4 kábel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

úgyhogy nem értem mi történt.

Bár nem értek egyátalán az e-cigihez se a simához, de biztos nem annyira káros mint a sima verzió
van ez így.. doki is szokott össze-vissza írni azt nem is emlékszik rá. Egyébként azért jó mert csak. 1 évben 1x megengedhetem magamnak. Vagy 2x