- Fotók, videók mobillal
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- One mobilszolgáltatások
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Redmi Note 7 - nota bene
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quqesz
nagyúr
-
Quqesz
nagyúr
-
Quqesz
nagyúr
Én azért nem látom ilyen borusan a helyzetet. A kinézet relatív, sztem jó lett, de pl egy bőrbevonatú cserehátlappal feldobható pl. Régebben írtam és bejött a hátlap leszedhetősége és annak módja, ami tetszik. 64gb belsőtár dícséretes,a kamera fejlesztése is jónak tűnik,az eis megléte jó pont. Jók az audió képességek, főleg videónál(G2 bugyborékoló videóhangra emlékszünk még). Szóval jó lett, nálam dizájn 4-es csak(de tok v másik hátlap pl bőr,karbon,kevlár sokat dobhat rajta). A kamera puklija sokkal szebb, mint a G5(meg ha minden igaz i7+)esetében. Egy kék v bordó szín is jó lett volna..
-
Aryon87
félisten
válasz
akooos #21591 üzenetére
En is tobbre szamitottam. G5-t se erne meg levaltani. V10 tulajok max a harver miatt, de nekik se nagyon a 808-rol 820-ra, mert a ram ugyanannyi maradt..
A wide kameraja ha jol lattam meg se kozeliti a G5 wide kamerajat.
Viszont kamera es videobeallitasok mintha bovultek volna, remelhetoleg annak kameraszoftveret portolni fogjak a G5-hoz, ahogy az elodjenek csinaltak meg.
Meg legalabb nem eroltettek a V20nal a modularitast, szal az meg lenduletet vethet a G5 alacsony eladasaira.
Kivancsuan varom a tesztet, meg majd a V20 vs G5 osszehasonlitast. -
leslien
nagyúr
V20 kamera szösszenet.. itt sem látom az előre lépést... ezek bakker szurokba léptek..
-
akooos
veterán
Na hát az LG egy pöcs.. A V20 külsőre szerintem nagyonszép, dehát semmi upgrade nincs ami miatt megérné a nem audiophile felhasználóknak.. Se 4000-es akku, se 16 mpx wide lens, se bármi új... Oké, cserélhető az akksi, ami 3200 mah... Egy picit csalódott vagyok.
-
leslien
nagyúr
Lg V20 hands on nem vett meg ... majdnem ugyanaz minden... na jöhet Pixel és sztem várjuk a jövő évet mert addig marad az S7E..
-
Quqesz
nagyúr
-
akooos
veterán
Aha, magyar idő szerint hajnalban lesz sajna.. San Franciscoban lesz a bemutató
(#21582) 30z.Samu :
A gyári appok nagy része teljesen jó, nem biztos, hogy olyan alternatívát találsz a play áruházban, ami jobb
De továbbra is ajánlom a telefon szakmai topikját, ahol a tulajdonosok és a telefon valódi felhasználói "laknak"
-
akooos
veterán
Valami kis izé lesz
A Livestream már számol vissza
(#21579) 30z.Samu:
Ez gyártó függő. Mondd a telefon típusát és okosabbak leszünk
Ezen kívül a kiszemelt telefon szakmai topikjában is próbálkozhatsz
-
30z.Samu
félisten
Sziasztok! A héten erősítem (vagy gyengítem
) Az Androidos tábort.
Azt szeretném kérdezni, hogy a gyári appok hogy muzsikálnak a rendszeren? Ez gyártó függő? Esetleg érdemes nézelődni Play-en alternatívákat?
-
akooos
veterán
No, az LG már kirakta facebookra a V20-at
Szerk.: Na, akkor kapjam be (az LG-vel együtt
), hogy hülyítik a népet fácsén...
Sorry
-
-
-
vacs
veterán
Sziasztok.
Pár napja voltam a Zalaegerszegi MM-ben.
Láttam van P9 Lite, na mondom gyorsan megnézem, hogy mennyi ram van benne.
Nos a telefonban 3, de mellette a leíráson csak 2 giga ram-ot írtak.
(ennek az oka, aki esetleg nem tudná, hogy a Huawei 3 giga ramos modelleket állított ki, de magyarba csak a 2 giga ramot verziót forgalmazzák)
Épp arra tekergett egy fiatal eladó srác (kb 20-25 lehetett), gondoltam megkérdem tőle.
Már az elején mondta, hogy ő iphone párti ... (gondoltam magamban, hogy ezt ki kérdezte!).
Azt se tudta, hogy kell megnézni a telefon adatit, direkt nem segítettem, had küzdjön vele!
Nagy nehezen megtalálta, nézi, csodálkozik.
Válasza valami ilyesmi volt: a telefonban lévő emmc annyira gyors, hogy elő/be cache-eli a fájlokat, és ezzel virtuálisan hozza létre a hiányzó 1 giga ramot.
Huhh b+ kikerekedett a szemem kb így, nem is nagyon tudtam rá mit mondani ...
Azt még a végén láttam, hogy rögtön törölte a futó alkalmazásokat, de már nem is szóltam neki, hogy ettől csak lassabb lesz a telefon!Szerintetek?
-
-
-
leslien
nagyúr
Moto kamera mod Hasselblad
ha ajándékba adnák akkor igen, de h + kb 75k kiadni érte nincs értelme... -
w333
félisten
válasz
Aryon87 #21561 üzenetére
Annyi biztos hogy brutálisan erős lesz ...
Single -ben 3379 ?
Antutuban 200 ezer körül biztosan lesz !
(#21563) Littlecar
Áááá vicc
nem követem már a topikot és nem is vagyok rá kíváncsi ... a hozzászólásomat töröltettem mert tudtam hogy félreértés lesz belőle !
(#21562) CJ4567
Igen ... Intelel nagy kavarodások lesznek itt még !
-
Aryon87
félisten
V20 varos, i7 csak kivancsisag hogy mivel durrantanak, ami nekik hatalmas lepes, de a droid mar reg tudja.
Kb mikor lesznek a bejelentesek? -
w333
félisten
Igen elvileg dupla kamera lesz és usb type C ... memóriára kíváncsi vagyok !
V20 holnap, i7 holnap után, pörgős lesz ez a hét annyi biztos !
radi8tor
Köszi az S7 topikban a törlést !
-
törölt tag
Most nexusod van ha jól tudom. Nincs véleményem, nem volt még, de egyszer lehet, hogy lesz.
Nem kell ezt annyira komolyan venni. Nagyon sokan ismerik a szifonokat az s7/e topikban, sokan váltottak almáról.
Az, hogy ki, mit szeret mindenkinek a privát szférája, nem érdemes ütköztetni, nagyfiúk vagyunk. Néha viszont változunk vagy az igényeink változnak vagy a kíváncsiság hajt.
A supportban viszont csak a Samsungnál vagyok tisztába ami valóban egyre szarabb és azt is negértem ha valaki egy egyébként tényleg jobb telefontól megválik egy ügyfélbarátabb megoldás kedvéért. -
-
w333
félisten
válasz
leslien #21548 üzenetére
LOL ... és tényleg !
Ott akartam válaszolni (de inkább nem) és kimásoltam !
16:55 -kor írtam a moderátoroknak hogy szeretném törölni a hozzászólásomat mert sokan félre fogják érteni és feszültséget fog kelteni és még nem törölték !
Természetesen mindenkinek az jött le hogy becsmérelem a Samu -t !
Szerk.
Úhhh ez tényleg nagyon jó ... de most már csak azért sem kell az S7E !
Lehet megvárom az S8 -t
-
w333
félisten
válasz
#67656192 #21545 üzenetére
(#13820) Littlecar
Dehogy sértődöm ...
A vicces az hogy már rég nincs meg az a "telefonom" direkt nem írom a nevét mert ez egyeseket valamiért nagyon zavar, de az hogy valakinek nem lehet véleménye (ami igazából csak tapasztalat a két gyártó közötti support -ról) és egyesek ezt "flame" keltésként kezelik, bocsi de ezt már az én gyomrom sem veszi be
szóval erről ennyit ... és nem akarok magyarázkodni !
De mindegy S7 topikba többé biztosan megyek, kedvencek közül is töröltem !
-
törölt tag
Több napos hegyi túrán nincs felhő, viszont adatátvitelre(le-fel) szükség van a tájékozódási pontokon. Ez van..
Nem akarom túltoni ezt a témát de amivel mi mókázunk arra nem jó.
Egy s7-em van külön erre mert otg-s, bővíthető, jó az üzemideje, vízálló stb. Amelyik barom i6s-t vett az ilyenkor a bázison hagyja a kocsiban és egy Alphát használ addig.
Jó az s7 hidd el, az eddigi legjobb. A civil életben is s7e-t használok. Te is tudod, hogy az s6-ot odavágtam, meg is volt az oka, de ez ok. -
w333
félisten
válasz
#67656192 #21543 üzenetére
Na ezt én sem tudom ...
Nekem pl. ez az OTG soha nem érdekelt 1000 féle más megoldás van !
Én nem mondanám azt hogy használhatatlan csak inkább más, de ez is ugye csak megszokás kérdése ... az Android rendszer nekem is jobban bejön pont a szabadsága miatt, de az iOS sem rossz egyáltalán
(#21545) Littlecar
Ott a pont !
-
törölt tag
-
w333
félisten
válasz
t72killer #21541 üzenetére
A Cordon is ugyan ilyen (Sony)
Haverral bevittük az Xperia Z -t javításra kijelzősárgulás miatt és az hogy kb. 5-6 Micro SD -t kártyát tett tönkre a telefon, 2 hét után visszadobták "beázás" -ra hivatkozva (1X sem volt vízben) és húztak egy jó nagy vastag karcot a hátlapba a tetejétől az aljáig ... csak hogy éreztessék a törődést !
Kb. 1 hónapos fight után adtak egy új telefont neki,de nagyon durva dolgok ezek !
Szerk.
Tessék ... 10 javításból 8 embernek belehúzták a hátlapba egy nagy karcot !
-
-
w333
félisten
válasz
t72killer #21539 üzenetére
Itt lehet róluk olvasni ... elég sok a tapasztalat !
-
-
w333
félisten
válasz
t72killer #21537 üzenetére
Régebben sokkal jobb volt a szerviz és a hozzáállás, most pedig az a lehetőséged hogy kifogsz egy hibátlan darabot és örülsz, vagy elküldöd szervizbe ahol szétbarmolják a telefonodat (thx. by Telemax) ezért mondtam hogy túl nagy rizikó ilyen árkategóriában kockáztatni !
Ha lennének gyári Refub telefonok mint az Apple -nél akkor semmit sem szólnék !
Hibátlan széria nincs, csak hibátlan példány. Megrendelet, héten át tesztelgeted, próbálgatod, ha nem tetszik, elállsz a vásártól
Egyetértek és pontosan ez az egy lehetőség van ha hibátlant szeretnél
szerk.
S6 topikban pl. volt olyan aki a cégnek vásárolt MM -ből telefonokat és kibontottak nagyon sokat amíg kifogtak 2 hibátlan darabot, mert kb. az összesnek rózsaszínű volt a kijelzője ...
-
Wow, ez tleg elég "viccesen" néz ki. Mondjuk igaz, én nem a magyarajkú ügyfélszolgálattal bizniszelek, s2 volt az előző telóm, azt téglásítás után szó nélkül cserélték.
Hibátlan széria nincs, csak hibátlan példány. Megrendelet, héten át tesztelgeted, próbálgatod, ha nem tetszik, elállsz a vásártól és visszaküldöd. Almáék se szentek, és bizony ők se mindent cserélnek.
-
w333
félisten
válasz
t72killer #21535 üzenetére
Én mindig kifogtam egy olyat ami nem tökéletes ... pl. az S6 előlapi kamera el volt csúszva elég durván, és a kijelző közepén volt egy fekete halvány csík, illetve napsütésben átlátszott az akku keret (itt látszik) Samu ügyfélszolgálat és szervíz szerint ez nem hiba és nem befolyásolja a működést ... hát no comment (na nálam pl. ekkor telt be nagyon a pohár)
Olvasom az S7 hozzászólásokat elég sokaknak van különböző hibájuk
Egy időben pedig gondoltam rá hogy veszek egy S7 -t de ez most már szinte kizártnak tartom és félek hogy S8 sem lesz hibátlan !
-
Ha saját kézből tapasztalsz hibákat, akkor írj róla légyszíves, vagy konkrét linkekre lennék kíváncsi... A saját s7e-m konkrétan 1x mutatott gyanús 10%-os merülést például, amiről kiderítettem, hogy egy a netkapcsolat időközbeni megszakadása miatt beragadt frissítés okozta. Ezenkívül nekem nem volt semmi bajom a telóval, se 4g vs 3g hívásprobléma, se kijelzőhiba, se felrobbanó akksi, semmi, amivel riogatni szoktak.
-
w333
félisten
válasz
#67656192 #21531 üzenetére
Pedig tudja az OTG -t már elég régóta !
De nyilván rendszerben sokkal butább (viszont annyival megbízhatóbb is) ezt megint felhasználó függő kinek mire van szüksége !
A legnagyobb baj a Samunál szerintem az a support (garancia és frissítések is) illetve hogy nem figyelnek oda a minőségre (nagyon nagy a szórás)
-
-
w333
félisten
Na szóval a Galaxy S7 Edge topik beszélgetést itt folytatom ...
Nekem ugye nekem volt már elég sok Samu telefonom és tapasztalat is a garanciával ... az pl. ami az Apple -nél alap hogy a home gomb kattog, előlapi kamera elcsúszott vagy bármi apróság pl. foltos kijelző stb. alap hogy cserélik a telefont garanciában, addig a Samu (support) állítása szerint az ilyen és hasonló apró hibák nem befolyásolják a telefon működést így nem javítják vagy cserélik a telefon (de ez az én személyes tapasztalatom a Samu -al kapcsolatban) !
-
w333
félisten
-
w333
félisten
LG V20 ... BlackBerry Z10 te vagy az ?
-
leslien
nagyúr
-
leslien
nagyúr
ebben az évben csak a Pixel XL lesz ami lehet h elgondolkodtató a cserén... ha nem akkor csak jövőre mert bitag jó a S7E...
-
w333
félisten
TP Link is beszáll az okostelefon piacra ? !
Ne - ffos !
-
Aryon87
félisten
Amindenit, a Honor 8 kaphato lesz a Tmobilnal. Ha nem fajna meg 1 elofizu a jelenlegi 2 mellett + a P8 lite aruhitele mellett, siman bevalallnam
-
no more
veterán
válasz
Quqesz #21508 üzenetére
Elölről minden telefon iPhone, hátulról HTC One. Ez megy 2013 óta.
(#21506) leslien: Egyáltalán nem jó, ha ilyen kicsik a kávák. Én állandóan ahogy fogom az A5-öt megnyomok valamit oldalt... De még a Home gombot sem tudom mindig megnyomni "hiba" nélkül, picit fölé ér az ujjam (lehet nekem van túl lapát kezem lol). Messengernél szoktam látni, de több appnál is, hogy ide-oda lépeget, mielőtt visszatérek a főképernyőre.
-
Quqesz
nagyúr
Most kövezzetek meg, de kiba unom már, hogy 10-ből 9 telefon szinte ugyan úgy néz ki elölről(de lassan oldalról meg hátulról is)......
Ez a nubira is beállhat a sorba.... -
no more
veterán
válasz
leslien #21503 üzenetére
Nem hiszem, hogy sok problémák vannak a telefonokkal amúgy sem. Aki nem vírusirtózik, meg RAM booster, meg clearezik, annak semmi baja sem lesz (ezeknek amúgy sincs semmi értelme). Az olyan appokról simán el tudom képzelni, hogy töltés közben kegyetlenül túlhevítik a telefont. Egyik ismerősöm panaszkodott nekem, hogy az S4 minije túl forró és 2-3 óra alatt csutkára merül. Mit találtam nála? "Advanced" (lol) Task killer, meg Clean Master. Letöröltem, telefon restart, fél perc alatt jéghideg lett a telefon... Mert neki azt mondták, hogy ez alap Androidon és létszükséglet.
Mondjuk ezek szerint valóban hardverhibás a Note7 (ami vérciki ennyi lóvéért). De pl. 99%-ban az akksi felpúposodik, meg szétég az valami kínai utángyártott szemét miatt történik.
-
leslien
nagyúr
nekem marha nagy szerencsém van mert a S7E sincs baj és vettem a nejemnek S7 azzal sincs probléma.. kopp kopp.. jövőre cserélek csak telot hiába jön ki a Google család..
szerk; S7 csak kb 1, 5 hete van meg.. reméljük h nem. lesz baja...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kézilabda topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- BestBuy topik
- DOOM: The Dark Ages - Megérkeztek az első értékelések
- Tudományos Pandémia Klub
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest