- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Aryon87
félisten
Bevilagitas az mar megszoktam, G5nek is felul bevilagit a led alatt
Lehet a V10nel masfajta gyartast alkalmaztak, meg mas az alaplapi elrendezes is.
A V20, vagy annak kistesoja nekem is bejovos, de semmi hir felole.G6rol indulnak a petykak.
Ami eddig megjelent: marad a cserelheto akksi, modularitas megszunik, irisz szekenner es android pay.. -
Aryon87
félisten
Ez csereutalvany. Teljesen mas.
Normal esetben pedig 2evente cserelek. Ha a G4 nem lett volna problemas a kameraval, mai napig az lenne. G5nek 1 szerviz kell, es automatikosan csereutalvanyt adnak (telenor), es itt jon kepbe a gond, hogy ha mondjuk egy S7e-t szeretnek, 40k rafizetes lenne, ami sok.
Leslien tippje a legjobb, hogy kivalasztok egy gagyi szart 10k aron, es amit visszafizetnek, abbol venni fuggetlent. Elvileg 140k kapnek vissza, viszon azzal is meg vagyok love, mert S7e nem kapok annyiert sehol.. -
Quqesz
nagyúr
Ó volt itthon már sok féle kávé, még az is amit a majom kiszart....na jó capuccino elmegy, amíg 100:1-ben fel van higítva a kávé íze
no more
Látod lehet ez a titka, ezért nem lett bootlopos a telefonomMa néztem honor8-at szép, még mindég, de mikor elővettem az enyémet megint meginogtam, hogy minek is akarom lecserélni....
-
-
Aryon87
félisten
Elegge.. G4el is megszivtam a kamera miatt, itt a kijelzo miatt. Sebaj, viszem, es gariztatom mig lehet.
Ettol frlek hogy nagyon rafizetos lenne. G5 184k volt kihozatalkor. G4 172k igy 12k volt a rafizetes. Kerdes hogy most a G5 arara kell rafizessek, vagy a G4nek. Mert meg annak a huseget fizetem.. S7e vajon mennxi lenne most rafizetos? Vagy a P9?Kengyel: igen, piszkalja a fantaziamat.
Es most eloszor az S7e is, de csak feketeben. Tegnap Leslien kepernyokepeit latva kurvajol nez ki a Samu Nugat felulete..
No more is amit multkor betett Samu temat, szinten megfogott... -
w333
félisten
Talán jobb is így ... "Made in China" elég rosszul mutat a hátulján !
(#22728) Aryon87
Próba szerencse !
(#22729) kengyel
Hát ez az így S8 előtt nincs bátorságom megvenni az S7 -t !
Most ugye 2 lehetőség van ... (én is nagyon kíváncsi vagyok rá)
1. olcsóbb lesz hogy visszacsalogassák a felhasználókat !
2. drágább lesz hogy a Note 7 bukást kompenzálják !
-
Quqesz
nagyúr
Na benne van a listában a tmobilnál a htc10...kártyásan 210e..😯 a szifon árát meg felqurták rendesen. Kezdődik a karácsonyi készülődés(majd ebből milyen jó akció lesz)😁
Amúgy kezd tele lenni a tököm, hogy lassan az összes csúcsnak van vmi nyűgje és szarakodhat az ember vele. Mindezt bazi drágán! Tényleg vszek vmi jó kis kínai telót fillérekért oszt ha xar nem sajnálom a falhoz bni....aztán veszek egy újat.
-
-
w333
félisten
HTC 10 és LG V10 nem volt egyik szolgáltatónál sem ... ezért ilyen ritka, az emberek 99% -nak nincs készpénze hogy 100-200 ezerért telefont vegyenek így megveszik a szolgáltatótól 0% THM -s hitelre, ezért is inkább a legnépszerűbb telefon van mindenkinél !
Én rengeted ember kezében P9 Lite -t látok ... szintén szolgáltatótól olcsón, illetve rengeteg Galaxy A szériás telefont
-
Quqesz
nagyúr
Mi inkább elpoénkodtuk és nem egy almás topikban. Én kb semmit nem írok oda, mert nem ismerem és nem fogok trollkodni. Inkább itt parodizáltuk ki az egészet, de látom ezt sem lehet már. Kíváncsi lennék ott is volt cenzúra, mint itt......de mind1 is, nem fogom megnézni mert nem érdekel. Itt meg volt értelmes ember, aki ki lett rugva ilyen miatt(sensivity pl). Ráadásul ez egy off topik, aminek a látogatottsága minimális pl egy iphone topikhoz képest. Kb 10 ember ha látogatja mostmár csak.....részemről ennyi, megértettem ez van.
-
w333
félisten
Persze így is lehet nézni ...
Egyértelmű hogy a FHD jobb lenne, de szerintem a felhasználók 99% biztosan nem nagyon venné észre a különbséget !
Szerk.
Szifonnak is ugyan úgy megvannak a maga hülyeségei ez nem vitatom ... viszont ilyen áron kevésbé lehet vele mellényúlni, csak a saját példámat hozom fel megvettem ugye az S6 -t és kb. fél év után jöttek a hibák legfőképp a fehér háttérben való halvány vízszintes fekete csík (görgetésnél és baromi zavaró) hozzáteszem S7 -nél ugyan úgy látom minden telefonnál, na most ha szervizeltetni akarom akkor a szervizben 99% de sz*tkarcolják a makulátlan telefont és nem rakják olyan jól össze mint az gyárilag volt, míg egy szifonnál kapsz egy szinte új telefont, ha a többi gyártó is ezt bevezetné akkor egy szavam nem lenne ... na de így ? elég nagy kockázat főleg ilyen árakon ... S6 -t csak azért adtam el mert nem akartam szervizbe vinni !
De simán lehet hogy csak nálunk ilyen sz*rok a szervizek, mondjuk LG -ről még nem halottam rosszat, de ami az S7 topikban megy a TMX -ről, hát szörnyű !
-
w333
félisten
Ezzel egyetértek ... de különben egyáltalán nem rossz az a HD kijelző, csináltam anno összehasonlítást és tényleg nem tudod megkülönböztetni hogy HD vagy FHD a kijelző, nem tudom ki gyártja nekik de k*rva jó !
A 16GB ideje volt már kukázni egyetértek !
A 256GB pedig azoknak lesz jó akik sokat filmeznek (munkára) stb.
Meg is találtam ... S6 -hoz hasonlítva Kép1 és Kép2 !
S4 -hez hasonlítva Kép
Illetve itt vannak a közeli képek a kijelzőről iPhone 6, SGS4 és Moto G
Szóval nem tudom milyen ez a kijelzőpanel de tényleg nagyon jó (nem pixeles)
-
-
w333
félisten
Ennyi ! (de mondjuk ez kicsit gáz)
Tudom hogy Samu tömeggyártás meg stb. de azért a minőségre néha odafigyelhetnének, ferde előlapi kamera és hangszóró, Spen, stb.
Illetve Note 7 topikban is megjelentek a rózsaszín kijelzőhibás telefonok !
Gondolom úgy vannak vele hogy így is veszik mint a cukrot ... jól van az úgy !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest