Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
-
w333
félisten
válasz
s3nsitivity
üzenetére
Na de ha ilyen nagy a baj ... akkor szerintem inkább nyitottabbak kéne lenne és követni a trendeket (kijelzőben már ezt megtették 4.7 és 5.5 mérettel) ezzel szerintem nem fog több pénzt beszívni, sokkal inkább rengeteg felhasználót fog veszíteni, így is a felhasználók idegein tapos az Apple ha ez mégis bevetik akkor már kb. karácsony körül meg is fog látszani a nagyon nagy visszaesés !

-
w333
félisten
válasz
legiaap
üzenetére
Na ez gyönyörű ... várjuk ki a végét, remélem hogy ez nem igaz !

De ha ezt mégis meglépik akkor a részemről vége és tényleg befejeztem az IOS pályafutáson, illetve az "alma" piaci részesedés durván csökkenni fog, nagyon sok Apple felhasználó fog átmenni Android -ra amit teljesen jogosan tennének is

-
legiaap
félisten
Az meg van mindenkinek, hogy változni fog az Apple Store? Úgy néz ki havidíjas előfizuk lesznek. Ezeknél elmentek otthonról?!

-
SybenX
őstag
válasz
Aryon87
üzenetére
A google biztonsági mentést kapcsoltam ki.Valóban ez volt a ludas.
Más:
Húgom vett egy xiaomi redmi 3-at.Nagyon iphone copy az egész telefon,főleg a rendszere.Még app drawer sincs...most már értem miért mondják Kína apple-jének a xiaomit.Viszont nagyon pörög a telefon,ár/érték arányban verhetetlen. Akksiban pedig 8-10 óra kijelzőidőt hoz,szóval erre kicsit irigykedek. -
w333
félisten
válasz
s3nsitivity
üzenetére
iPhone Off topikban már kb.1000X leírtam hogy ez az egész IOS rendszer a Buta Amerikaiknak készült, azért nincs App Drawer sem mert eltévednének !

Na innentől kezdve mit is várhatunk az iOS 10 ? buta szar lesz az is !
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Aryon87
félisten
válasz
s3nsitivity
üzenetére
-
Quqesz
nagyúr
válasz
s3nsitivity
üzenetére

De hogy a kopasz is rávágta a csaj után.......
-
w333
félisten
válasz
s3nsitivity
üzenetére
Hát ez tényleg p*csa gyengus ...

-
Syl
nagyúr
válasz
s3nsitivity
üzenetére
-
leslien
nagyúr
elképzelhető h lesz a következő Note ban rádió is...
-
w333
félisten
válasz
s3nsitivity
üzenetére
Persze tudom ... csak próbáltam elpoénkodni !

-
leslien
nagyúr
-
w333
félisten
válasz
s3nsitivity
üzenetére
A Samsung maga mondta még az S7-es tréningemen
Tréning ? mi volt a cél ... ki vág falhoz több S7 -t ?

-
no more
veterán
válasz
MartOOn
üzenetére
Teljesen egyszerű a magyarázat. Mert bekapcsolod és működik. Sosem fog újraindulni, nem lesz mikrolag (ez mi a f*sz?), nem fog megakadni, nem fog lefagyni, soha az életben. Ha kapsz egy frissítést, az 100%, hogy bugmentes lesz, ahogy az egész telefon az. A Sense extrák, amik vannak, nem sok (A HTC10 topicban pár meg is van említve), de mind működik 100% hatékonysággal, nem úgy, mint pl. a tiéden azok az integetős hülyeségek (nem tudom, vannak-e még, mint az S4 meg S5-ön).

Az, hogy emellett gyönyörű a kijelző, rohadt jó érzés megfogni (jó hűvös), belesimul a tenyérbe, mindenre azonnal reagál, nem gondolkodik, nem lassul be és még zeneileg is top az már csak hab a tortán. Ha nem tudsz kipróbálni egy HTC-t valahol, akkor nyomkodj meg egy iphone 6S-t. Kb. hasonló élményre számíthatsz... Na, most a 6S után nyomkodd meg a Samsungod...
-
w333
félisten
válasz
s3nsitivity
üzenetére
Nekem pedig akkor biztosan felejtős lesz ... bármennyire is jó telefon jelenleg normális garanciával +70k -t nem ér meg egy i6S -hez képest !

Hogy ez a jövőben hogy fog változni ... de nagyon valószínű hogy az év végéig is simán ki fogja tartani a 200k -s vételárat !

-
Aryon87
félisten
válasz
s3nsitivity
üzenetére

Akkor nincs tobb otletem -
Aryon87
félisten
válasz
s3nsitivity
üzenetére
Fenyerot vedd le fix 50%-ra, biztonsagi mentest kapcsold ki, helymeghatarozast tedd akkukimelore, googlixarokat tiltsd le (kiveve a playt es a szolgaltatasokat), maris nyersz par plusz orat. Enyem ezek kikapcsolasaval 12-17 orakat kibir. Meloban nagyon regota toltottem.
Par napja kiprobaltam, hogy 100%-os fenyerovel mit alkot. Negyedannyit teljesitett. Nagyon ehes a kijelzo.... -
w333
félisten
Na a HTC 10 igazi ritkaság lesz itthon Link

-
w333
félisten
válasz
s3nsitivity
üzenetére
6500 -s akku ... nem lehet hogy kamu és csak annyit ír rajta

(#20660) s3nsitivity
Valószínűleg Telekomnál nem lesz ... itt írták valakinek

(#20662) s3nsitivity
Majd kiderül persze, majd oszd meg róla a véleményed !
-
s3nsitivity
addikt
+1 az a gomb nagyon ocsmány.. Hátlapra kellett volna rakniuk, ott még talán nézett is volna ki valahogy.
(#20659) Weeman1 Idegesítő, hogy 3000-es akku ennyit bír.. Jó mondjuk nálam pörög keményen de akkor is.. A múltkor volt egy 10 órás műszakom és még utána elmentünk megnézni a Warcraftot. Na melóban már fél órát töltőn volt (bár nem a sajátján) de így is 5%-on volt mire hazaértem..
Most jött meg a 6500-as akkum hozzá. Kíváncsi vagyok azzal mit produkál, főleg most nyáron szar.. alig vagyok áramforrás közelbe ilyenkor és nincs kedvem mindehova cipelni a power bankot

Ősszel leváltom az biztos csak azt nem tudom még mire.

Nagy valószínűséggel ha addigra EU régiós 10 lesz 200 alatt akkor arra.. vagy addigra hátha mégis beesik a Telekomhoz és viszek is egyet egyből.
-
Weeman1
veterán
válasz
s3nsitivity
üzenetére
Én az aksi miatt válltam még a G4-től.
Még a 2 éves Note 3 is jobban bírta akkuidőben. -
legiaap
félisten
válasz
s3nsitivity
üzenetére
Addig még veszel pár telefont az tuti.

Én most a holnapi Motorola event-et várom. -
w333
félisten
válasz
s3nsitivity
üzenetére
Biztosan nem rossz de nem az én világom, pl. én valamiért azokat a telefonokat utálom ha picit erősebb nyomásra a kijelző elszíneződik

Valamelyik olcsó HTC is ha jól emlékszem az EYE elszíneződött !

Én nem tudom G4 -nél mi a helyzet, de akkujához képest tényleg gyenge !
Szerk.
És mi lesz neki helyette ? rá kényszeríted az Android -ra ? vagy inkább jó áron beszerzel egy i5S -t ? hogy őszinte legyek engem a mai napig bőven ki tudna szolgálni egy i5S (gyereknek ilyen telefon van) és semmivel sem érzem gyengébbnek az i6 -tól csak annyi hogy pici a kijelző !

HTC 10 -hez visszatérve pl i6S -hez hasonlítva vegyesek az érzéseim főleg amiatt hogy i6S -t megkapod zsír új 170k -ért míg a HTC 10 jelenleg +70k -al drágább (annyival pedig nem ér többet) ez majd akkor lesz nagy dilemma mikor kb. egy áron kaphatóak lesznek, akkor viszont már a HTC 10 -t választanám !
Na persze 5 nap és jön az IOS 10 ami mindent megváltoztathat, de nem hiszem !
-
leslien
nagyúr
válasz
s3nsitivity
üzenetére
igen csábító lenne ha nem a OxygenOS lenne rajta...
-
s3nsitivity
addikt
Én a One-t nagyon szerettem. X is járt már a kezemben nem tűnt fel, hogy baja lenne, kellemes a fogása nagyon. A 2 külsőre élőben nagyon szép, a fogása is tökéletes de az a rendszer rajta..
Ha bár elvileg az MM-et már kipofozták azon is ami nem hátrány. Előrendelésbe semmi esetre nem mennék bele az Op3-al de az első vélemények után lehet beújítok egyet.Az akku nagyon idegesít a G4-ben. Meg úgy elkapott a must have érzés a 10-el és ilyenkor teljesen be vagyok zsongva

Más,
Tegnap beszéltem anyummal.. Elege lett a szifonból.
Mondjuk majdnem 1 évig bírta nála a 4S, az akkor volt 40e, még van rá egy kis gari szóval megpróbálom becseréltetni az almával egy újra.. A kérdés az, hogy vesz-e még valaki 2016-ba i4S 8GB-t, hogy tudjak venni neki valami értelmes droidot .. 
-
w333
félisten
válasz
s3nsitivity
üzenetére
Hát nem tudom ... nekem az O+ soha nem jött be és az Oxygen rendszer sem !
Nekem olyan nagyon Maden in China érzésem van a telefonnal kapcsolatban !

Anyaghasználat + összeszerelés egy Xiaomi oda vissza felpofozza !

De minek akarnál váltani? G4 szerintem bőven elég mindenre !

-
w333
félisten
válasz
s3nsitivity
üzenetére
Phonearena is pl. sokszor a Napidroid.hu -tól szerzi be a forrást !

-
leslien
nagyúr
válasz
MartOOn
üzenetére
sztem az a "probléma" h Samsung nagyon magasra tette a mércét S7E el és mi ezt személyesen is tapasztaljuk...
ha most kéne választanom akkor valószínűleg bajban lennék(S7E, HTC10, G5)... persze most már én sem cserélném le max a következő Note jöhet szóba...
apropó Note felreppent a hír h nem Android N fog jönni.. hát persze h nem mivel előbb kijön mint a Nexus... -
MartOOn
addikt
válasz
no more
üzenetére
Keresem az okot, az indokot hogy lecsereljem az s7 edgemet egy htc 10-re. Segíts benne. Miben jobb? Miben rosszabb? Nekem fontos a kamera, az uzemido (nem. A 4-5 óra SOT nem jó max atlagos) az hogy a menuben vagy akarhol esetleg napi 2 mikrolagg feluti a fejet az nem erdekel. 4 giga ram se fogyott még el soha.
Egyet sejtek valszeg sokkal jobban szol egy jo fulessel a htc mint a samsung. De mi szol még mellette? Szoval nem mindenki troll de ésszerű magyarazat nem nagyon jut eszembe hogy egy s7 edget miert is kellene htc 10-re cserelni.(Szerk : vagy egy g5-ot vagy egy n6p-t vagy egy p9-et)
-
s3nsitivity
addikt
Most nézem.. Mi komoly, hogy egy NapiDroid.hu -s cikk a forrása a Pocketnow-os cikknek.

-
no more
veterán
Ki gondolta volna, hogy nem lesz ajánlott egy gyakorlatilag 2016-ban tökéletesnek számító telefon.
Jól ellepték a topicot a Samsung trollok. 
-
s3nsitivity
addikt
-
legiaap
félisten
Atya úristen mennyi okoka gyűlt össze abban a topikban. A Samsung fanboyokról nem is beszélve. Azok mindenhol ott vannak.

-
w333
félisten
Ahogy a tegnap már megjósoltam a SpeedShop -s ár húzta le az egészet

-
Quqesz
nagyúr
Jófej a gyerek, de....retina kijelzővel vr-t nézni olyan, mint junoszt tv-n 3d adást(persze mikor pörög a kép megvan a térhatás
), hagyjuk...én a G2-t rakom be full hd-val és hát az sem az igazi még. Ezek a videók 180°felvételek, de kell hozzá egy vr app, ami ki is rakja a kijelzőre ilyen szögben. Ha viszont online nézed, akkor már van vr gomb(youtube-n is) és úgy kezeli a tartalmat(itt a net sebessége szokott lassulást/betöltést okozni). Van hova még fejlődni, de nem vagyok biztos, hogy agy kirándulós nézegelődös videó sokaknál ki fog váltani egy igazi kirándulást....persze egy helikopterest lehet
maradjunk annyiba ez egy játék, ami max egy 5e forintot megér, nem többet.Viszont besírtam mikor anyám meg a 70+-os keresztszüleim fején volt, de tetszett nekik!
-
w333
félisten
Kész ... na ezen besírtam, kb. pontosan erre jó a VR !

-
w333
félisten
válasz
s3nsitivity
üzenetére
Egyetértek ... de kivárok míg olcsó lesz, az a baj ha most megvenném akkor 6 hónapon belül biztosan legalább 80k -t buknék rajta !

Szóval kb. karácsony környékén lesz a legolcsóbb ... szinte biztosan !

(#20627) legiaap
Samu meg rózsaszín ...

-
legiaap
félisten
válasz
s3nsitivity
üzenetére
Azért az a kijelző faszán tud lilulni ha döntöd...

-
s3nsitivity
addikt
Amúgy nem tudom, hogy vagytok vele de nekem napról napra egyre jobban égeti a pénz a zsebemet és HTC 10-é akar változni..

Csak ősszel vagy télen akarok újat venni de mostanában mindegy melyik oldalra nézek fel (akár youtube-ra is) mindig szembe jön valami HTC 10-es hír vagy teszt vagy akármi és egyre jobban tetszik a dolog.

-
w333
félisten
válasz
s3nsitivity
üzenetére
Néécsak, 2 perc alatt leírtam azt amit bónocskának 1 hét alatt nem sikerült
Pont ezt akartam én is írni !

(#20624) MartOOn
Nembaj de azt legalább tudjuk hogy kijelző = megjelenítő (szakszerűen) ?

Ez messze nem szakszerű, csak simán gázzz !

-
MartOOn
addikt
válasz
s3nsitivity
üzenetére
Pont ezt akartam irni, hogy 10 mondatban ossze lehet foglalni. Ezt leirja maganak egy cetlire és maris megvan a műsorrend. Na majd latjuk. Sztem holnap kijon a teszt.
-
s3nsitivity
addikt
Én Pocketnow fan vagyok.

Valahogy nekem az a legelfogulatlanabb banda.
A 10-ről meg már tudunk mindent
Kamerában jó de nem kimagasló.
Hangszóró tiszta és jobb mint a kunkurencia de visszalépés az M9-hez képest. Kijelző szebb mint minden más LCD panel de még minden nem egy Amoled.
Akku 1 napos ( 3 - 5 h sot használattól függően).
Anyaghasználat és megmunkálás szokásosan páratlan.
Sebességben top 1.
Hivatalos ára 240k körül van az EU-s árakkal számolva. (SS 270 de minden EU régiós készüléket javít az EU HTC szervíz csak IMEI alapján).Néécsak, 2 perc alatt leírtam azt amit bónocskának 1 hét alatt nem sikerült .

-
w333
félisten
válasz
no more
üzenetére
Van benne valami ... Bone123 úgyis elb*ssza a képeket csak azért is !

(#20620) MartOOn
Pontosan végig azt vártam hogy valaki beköszön, elnézést kér vagy akár pont az ellenkezőjét és felháborodik rajta, vagy bármi ... de olyan mintha semmi sem történt volna, különben szinte biztos vagyok benne hogy "Tesztet" plecsnik fog kapni és véletlenül sem fognak utánanézni hogy XY boltban sokkal olcsóbb gyári garanciával, a gyorsboltos ár fogja az egészet lehúzni !

(#20621) s3nsitivity
Mostanában már szinte 90% -ban a Phonearena tesztjeit olvasom, néha végiggörgetem a MA tesztet is de általában teljesen más dolgok jönnek itt ki !

Értem ez alatt a kijelző méréseket + akkut, a kameráról meg inkább no comment !
-
MartOOn
addikt
Az hagyján hogy késik a teszt de hogy egy betűnyi reakció nem jött felénk az azért elég sokatmondó...
ha tesztben sem emlitik meg hogy igenis terveznek valtozasokat akkor en MA TV-t tuti nem nezek többet (mert minek tenném?!? Info semmi sincs benne, 2 cikk elolvasasa utan tobbet tudok az 'eszközről' mint a kamera előtt ülők akkor meg minek nezzem a csamcsogast?!?) es sajna más oldal utan kell néznem. Örültem hogy saját nyelvemen olvashattam az infókat de ennyit már nem nagyon ér... -
w333
félisten
Ahhoz képest hogy arról volt szó hogy a HTC 10 teszt jön Pénteken ? ... még Hétfőn sem jött, tényleg az egész bandával kéne valamit kezdeni !

-
legiaap
félisten
A Samsungnak meg a kurv@ anyjába, hogy az S7 active ismét úgy néz ki nem jön EU-ba.

-
Quqesz
nagyúr
válasz
s3nsitivity
üzenetére
Jó poén, nekem VR box van. Van a youtube-n 360°felvett videó, azt nézegesd. Viszont a telefon forró lesz benne rendesen. Jó szórakozást!
-
w333
félisten
válasz
MartOOn
üzenetére
Nagyon nagyon messze ... még legalább 2-3 év kell ennek

És igazából egy olyan kéne amihez nem kell mobiltelefon (mert az csak bohóckodás) értem ez alatt az Oculus és HTC Vive megoldását (biztosan ez a jövő) de jelenleg még bődületes hardver kell hozzá (amit a mai napig nem értek hogy miért) de még nagyon gyerekcipőben jár ez az egész !

Én ezt pl. filmnézésre tudnám a legjobban használni, egy ilyet kéne kiadjanak, az meg hogy mozgatom a fejem és közben körül tudok nézni, hát nekem nagyon nem jön be ... legyen egy fix képe és legyen benne 3D is (így már nagyon lenne értelme a 3D filmeknek is) biztosan jó élmény lenne az egész !

-
w333
félisten
válasz
s3nsitivity
üzenetére
Hány nap után megy a hwapróra ... ezek a VR -ek nagyon gagyik !

Persze ingyen jó de kb. ennyit is érnek !
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
no more
veterán
Hoppá! Elkezdik fejleszteni az akksikat! Ez egész jól hangzik, sőt!
-
CJ4567
nagyúr
válasz
s3nsitivity
üzenetére
Én TouchPal párti vagyok, de lassan kell valami más mert elegem van a sok (kikapcsolható, az igaz) reklámból meg cuccból amit beleraknak.
Flesky fizetős, Swiftkey javítása idegesítő.Most gyári romot tesztelek, kiírja: TouchPal a háttérben fut és energiát fogyaszt a háttérben. Akkor mit csináljon egy bill?

-
no more
veterán
válasz
s3nsitivity
üzenetére
Jah, a gesztusok érdekes módon vannak megoldva a SK-en. Ha gesztusokat használsz (pl. balra húzod az ujjad, akkor töröl, vagy lefelé, akkor eltűnik a billentyűzet), akkor nincs Flow, amit pedig rohadtul imádok, mert simán lehet egy kézzel írni (szerintem még egy Nexus6 méretű telefonon is) utazás közben kapaszkodva.

-
no more
veterán
válasz
s3nsitivity
üzenetére
Aki nem SwiftKey-t használ, az amúgy is rosszul használja a telefonját!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Parfüm topik
- Hálózati / IP kamera
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- E-roller topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ubuntu Linux
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4694
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3 hónap garancia)
- Új Lenovo T14 Thinkpad G5 WUXGA Ultra7 155U 12mag 32GB RAM 1TB SSD Intel iGPU Win11 Pro 2év Garancia
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Az épöl nem keres eleget a készülékeken, meg az eladott appokon 

Ahogy a szifon okostojások is ki tudnak kergetni a világból...
egy erdekws játék es pár év mulva lesz is piaca.