-
Mobilarena
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
válasz
t72killer #21666 üzenetére
De ez csak erőfitogtatás ... hogy "márpedig mi ilyet is tudunk"
Miért az Acer Predator 21X -nek mi értelme van ? brutálisan nehéz és gyorsan lemerül szóval semmi értelme nincs ha valaki otthoni játékra vásárol ilyesmit akkor fél áron egy még komolyabb asztali gépet rak össze !
-
w333
félisten
válasz
t72killer #21541 üzenetére
A Cordon is ugyan ilyen (Sony)
Haverral bevittük az Xperia Z -t javításra kijelzősárgulás miatt és az hogy kb. 5-6 Micro SD -t kártyát tett tönkre a telefon, 2 hét után visszadobták "beázás" -ra hivatkozva (1X sem volt vízben) és húztak egy jó nagy vastag karcot a hátlapba a tetejétől az aljáig ... csak hogy éreztessék a törődést !
Kb. 1 hónapos fight után adtak egy új telefont neki,de nagyon durva dolgok ezek !
Szerk.
Tessék ... 10 javításból 8 embernek belehúzták a hátlapba egy nagy karcot !
-
w333
félisten
válasz
t72killer #21539 üzenetére
Itt lehet róluk olvasni ... elég sok a tapasztalat !
-
w333
félisten
válasz
t72killer #21537 üzenetére
Régebben sokkal jobb volt a szerviz és a hozzáállás, most pedig az a lehetőséged hogy kifogsz egy hibátlan darabot és örülsz, vagy elküldöd szervizbe ahol szétbarmolják a telefonodat (thx. by Telemax) ezért mondtam hogy túl nagy rizikó ilyen árkategóriában kockáztatni !
Ha lennének gyári Refub telefonok mint az Apple -nél akkor semmit sem szólnék !
Hibátlan széria nincs, csak hibátlan példány. Megrendelet, héten át tesztelgeted, próbálgatod, ha nem tetszik, elállsz a vásártól
Egyetértek és pontosan ez az egy lehetőség van ha hibátlant szeretnél
szerk.
S6 topikban pl. volt olyan aki a cégnek vásárolt MM -ből telefonokat és kibontottak nagyon sokat amíg kifogtak 2 hibátlan darabot, mert kb. az összesnek rózsaszínű volt a kijelzője ...
-
w333
félisten
válasz
t72killer #21535 üzenetére
Én mindig kifogtam egy olyat ami nem tökéletes ... pl. az S6 előlapi kamera el volt csúszva elég durván, és a kijelző közepén volt egy fekete halvány csík, illetve napsütésben átlátszott az akku keret (itt látszik) Samu ügyfélszolgálat és szervíz szerint ez nem hiba és nem befolyásolja a működést ... hát no comment (na nálam pl. ekkor telt be nagyon a pohár)
Olvasom az S7 hozzászólásokat elég sokaknak van különböző hibájuk
Egy időben pedig gondoltam rá hogy veszek egy S7 -t de ez most már szinte kizártnak tartom és félek hogy S8 sem lesz hibátlan !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged