Hirdetés
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- CES 2026: Bluetooth hangszóróvá összetekerhető fejhallgató a TDM-től
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
-
Mobilarena
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
leslien
nagyúr
válasz
legiaap
üzenetére
igazat mondasz...
S7E vs OPO 3 kamera...
marad a S7E!!! -
legiaap
félisten
A OP3-at lehet kizárom, mert néztem teszteket róla és nem dicsérték a kamerát.
:/ -
MartOOn
addikt
S7e-rol nem valtok bar nekem is tetszik ráadásul volt One-om es Two-m is. De samsung s7 edgerol erre valtani? Mert ha még a g4-em lenne meg akkor ok siman. De igy... Meg moto Z Force-ra vagyok szoval arra kevesbe "fájna" váltani (anygailag is). Szoval ez most kimarad...

-
w333
félisten
válasz
s3nsitivity
üzenetére
Akkor ha esetleg erre kerül a választás megkérek valakit hogy vegye meg nekem, én meg oda adom neki a KP -t

De ennyiért ez brutálisan jó vételnek tűnik, csúcs hardver + 6 GB/RAM, támogatás, csúcs kamera, fém készülékház, FHD amoled, stb. igazi nyálcsorgatós telefon lett, soha nem tetszettek a One Plus telefonok, de ez valami elképesztően jónak tűnik !

Itthon hogy működik a garancia ? gondolom 2 év hivatalosan !
Kíváncsi vagyok itthon hol és milyen áron lesz kapható gondolom hamarosan !

Na kérem szépen ilyen telefont kell gyártani és ilyen áron ... ez most nagyon feladta a leckét kb. az összes csúcs gyártónak

-
s3nsitivity
addikt
-
w333
félisten
válasz
s3nsitivity
üzenetére
Ennyi pénzért 0 Ft bukóval i6 -ról simán tudnék váltani .... egyre jobban tetszik ez a telefon, hogy lehet ezt megrendelni (utánvéttelel is vagy csak előreutalással ?)

Illetve ennek ennyi a fix. ára ? vagy csak most ennyi aztán drágább lesz ?

-
leslien
nagyúr
válasz
s3nsitivity
üzenetére
most én is gondolkodom... aksi zavar leginkább..
-
s3nsitivity
addikt
válasz
leslien
üzenetére
Egyre jobban kell ez a telefon..Ennyi pénzért hihetetlen jó vételnek tűnik.
Úgy számoltam max 200at költök ősszel azt is jól meggondolva de ez meg szinte fele és még be is jön.

(#20891) Weeman1 Mert az a fantázia neve.
De elvileg akkor ez csak a samus SAmoled saját szín hőmérséklettel és kontraszttal. 
-
leslien
nagyúr
válasz
s3nsitivity
üzenetére
-
s3nsitivity
addikt
Hát az enyém kapta rendesen, rá is ültem jó párszor de semmi nem történt vele, feszegettem is kicsit (normális határokon belül) de arra se történt semmi.
Kezdem elveszteni a hitem a srácban. 
(#20879) legiaap
Ez egy érdekes kérdés és komplex választ vár.

Anno OnePlus One-ra Nexus 5 -ről váltottam. Nem bántam meg, hozta a nexus szintet, megbízható volt minden szempontból.
Most a OnePlus Two-ra Nexus 6-ról váltottam. Na itt nem mondható el ugyan az. A stock 5.1 so-so elfutkorászott de nem is volt rajta sokáig mert inkább felment beta vagy community-s MM, na ott már voltak bajok. Lassulások, akadások, a telefon is melegedett, az üzemidős is csökkent. A kérdés az, hogy a nem optimalizált rendszer vagy esetleg az S810 miatt produkálta-e.
Elméletben stabil MM már szépen fut a Two-n is de erről nem tudok mit mondani.A hivatalos frissítésekben az eddigi tapasztalatok alapján lassúak. Viszont mivel közel stock a rendszer és a bootloader is nyitva van alapból így Community-s (custom) ROM szinte egyből van rájuk.
Nekem nagyon bejön, Ha nem változik semmi és nem bukik ki nagyobb hibája akkor Július elején rendelek egyet a G4 mellé vagy addig lehet ealdom a G4-et is.

-
leslien
nagyúr
válasz
legiaap
üzenetére
sajnos nekem is egyre jobban tetszik OPO 3 review itt is lehet látni pl a kamera az nagyon ott lesz csak kell a első szokásos update (mint mindegyiknél!) csak az a qurva SOT ne lenne ilyen kevés... mert qurva jó a S7E h megvan a 6,5 SOT, és szép kijelző, de benne van a sok manitum is.. kérdem én megéri az a +2 óra a majdnem 100k?!
-
zombinyul
addikt
válasz
Aryon87
üzenetére
HD, de az akksija is kb. fele a G4-ének. Egyszerűen nem fut semmi a háttérben, és van 2 takarékos mag (mégsem érezni gyengébbnek a G4-nél sehol, nem is tudom melyik lehet az erősebb, gyanítom kb. egy szinten lehetnek), és az iOS is jól bánik az energiával.
A pényóclájthoz meg sok sikert! A nagy hatalmas csalódás volt, de a kicsiről jókat hallok.

w333: tényleg nagyon jó, Jóanyám 5 hónapos 5s-énél is nagyságrendekkel jobb.

-
Aryon87
félisten
válasz
zombinyul
üzenetére
Na jó de az i6 az milyen kijelzős is? FHD vagy HD? Baromi sokat számít. Sajna az Eldzsí itt qrta el, hogy QHD-t pakolt a G3-ba és a G4-be is.
G2 mai napig jobban bírja.Na úgy néz ki, nálam holnap érkezik egy fekete P8 Lite
Kíváncsi vagyok a 2200mAh-es akkujával és HD kijelzőjével mennyire fogja alázni a G4-et. 
(G4 átlag SOT-ja 3.5-4 óra, jobb napokon volt 5.5 óra is) -
zombinyul
addikt
A Huawei féle fém valami gyalázatos. Volt asszonynak a P8-ra bármikor rávágtam volna, hogy műanyag. Egyedül a kerete ami érezhetően minőségi fém, de a hátalal az valami förtelmes. Egy i5s ezerszer minőségibb, masszívabb cucc. De még egy régi P6 is.
A G4 meg még mindig egy iszonyat jó cucc, nekem a felület is nagyon tetszik rajta. Egyedül az akksi ami kevés, a másfél napos, "bejáratós akksis" i6-om minimum dupláját tudja. Kamerában meg a G4 csapkodja szarrá az i6-ot... Áhh, maradni fog mindkettő én úgy érzem.
Nem lenne szívem egyiket se elpasszolni. -
legiaap
félisten
A OnePlus készülékekre mennyire jönnek ki a friss android rendszerek? Sok a delay a Nexus-okhoz képest?
Illetve mennyire megbízhatóak? Vannak olyan smooth-ak, mint egy nexus?
Ez a OP3 eléggé bejövős nekem. -
w333
félisten
válasz
s3nsitivity
üzenetére
Hát nem tudom ... majd Bend test Jerry barátunk úgyis megszorongatja

Ez az Op3 szerintem nem az. A 2 is nagyon masszív volt
-
MartOOn
addikt
válasz
leslien
üzenetére
OP3-rol is egy a véleményünk. Ha nem lenne s7e a kezemben akkor vennék csak. Asszonynak nem vennek, mert csak engem izelgetne a rendszer miatt. Szoval Moto Z Páromnak nekem egy Z force a terv. De majd csak karácsonyra. Addig kell kibirnom csere nélkül.
hosszú hónapok lesznek ezek... Bar megvagyok az s7e-el de a váltás a csere mindig bennem van. Mondjuk jonn3k meg majd nexusok megy lentebb a htc 10 ára is... Szóval nem biztos higy karacsonykor a Z Force az s7edge-t váltja. 
-
w333
félisten
válasz
leslien
üzenetére
Most ittam egy Hell energiaitalt és szerintem még ebben is több fém van mint a Huawei telóiban, megeszem azt a telefont ha azok full alumíniumból vannak

Biztos vagyok benne hogy forró alumíniumot műanyaggal kevernek ezért ilyen !
Szerk.
Majdnem elfelejtettem, fogtam Honor 6 és 7 telefont ... kb. pihekönnyű nagyon silány minőségű az egész, a kijelző is fakó mint az állat (20k nem adnék érte)

-
w333
félisten
válasz
s3nsitivity
üzenetére
Ropi !

Szerk.
Hirtelen felindulásból elmentem a Media M -be és sajnos ismét csalódtam ...
N5X jó főleg a kamera és rendszer miatt, de az a készülékház nem jön be !
G4 még mindig ugyan az a véleményem az egyik legjobb telefon ami most a piacon van, de a felhasználói felület nem jön be (illetve full fényerőn mintha kicsit felül bevilágítást láttam volna, lehet hogy hibás volt !

V10 ez volt a legmasszívabb telefon az összes közül, kijelző gyönyörű, kamera is profi egyedül az zavart hogy kb. 3D touch nyomáspontig de durván elszíneződik a kijelző (egyáltalán nem kell erősen nyomni) és ugye szintén a felhasználói felület ami nem tetszik

P9 hát ez egy nagyon gyenge telefon, olyan mintha valami nagyon gyenge műanyag + alumínium kombinációból lenne, elég volt végigkopogtatnom (biztosan törik mint a ropi) kamera sem az igazi, rendszer sebessége sem, felhasználói felület is nagyon gáz !

N6P kicsit megfeszegettem (hát ez tényleg gyengus) biztosan könnyen hajlik (kb. ugyan az a műanyag + alumínium mint a P9) Amoled durván be volt égve (fehér háttérnél a Googel kereső non-stop látszott + alul az alkalmazásikonok) !

S7 és S7 Edge bármennyire is vannak apró pici hibái (főleg a rendszerben) de még mindig ezek a legjobbak kb. az összes közül, kijelző nagyon ott van, ujjlenyomat olvasó az előlapon van (így kényelmes) nagyon masszív és jól össze van rakva, nem recseg nem ropog és kis méretben kényelmes = használható

HTC 10 nem volt ... szóval egyelőre még várok, nem lenne most mire váltani !

-
leslien
nagyúr
válasz
s3nsitivity
üzenetére
az nagyon karcsú a 3 óra...
-
leslien
nagyúr
válasz
s3nsitivity
üzenetére
aksi ami gyenge már ketten is mondták... pedig 1080p...
-
leslien
nagyúr
válasz
s3nsitivity
üzenetére
ha nem lenne a S7E akkor vennék...
-
leslien
nagyúr
válasz
s3nsitivity
üzenetére
neked volt Oneplus 2 milyen volt az a oxygen os nagyon gáz? egyébként én is gondolkodom rajta... lehet h bitang kamera lesz benne..
-
s3nsitivity
addikt
Na jó, újra felírom a OnePlus 3-at a listámra.

Így első blikkre tetszik, pár review-t azért megnézek, de 130e HUF (szállítással) szerintem elég bitang ár.
A design meg tényleg elég HTC-s lett szóval bejön.
-
leslien
nagyúr
tud vki linket a Oneplus 3 bemutató hoz?
-
Aryon87
félisten
Én is megyek venni egy kistesot a G4 mellé, mert nemtom elvinni addig szervizbe. A 4xhd osszeroggyant egy sima play telepítés közben, a Live Walkman még túl pici, és öreg..
-
CJ4567
nagyúr
válasz
s3nsitivity
üzenetére
A kijelző azért karcolódik ennyire könnyen, mert műanyagból van hogy ne törjön be. Legalább is aszonta'

És a csoport Telegramon "él" és "haldoklik. De van /r/android, meg annak variációi(offtopic, circlejerk[kicsit durvább mint az offtopic), az legalább él, de angol
-
legiaap
félisten
Azt a Kurva fingerprint reader-t miért nem lehet karcállónak megcsinálni?
[link]
-
akooos
veterán
válasz
Quqesz
üzenetére
Pont a secret controlt?

Egyébként nincsen online járműkövetésben SIM nélküli megoldás. Hiszen akkor nem lenne online ha mindig le kellene tölteni
És ezeket be is kell szerelni, mert kevésnek van akkuja ami kibír több órát is.Én inkább egy időseknek / gyerekeknek való GPS-es órát ajánlanék. Az elég kicsi, bár azokban is van SIM kártya.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Aryon87
üzenetére
Jó kis teló volt az,én szerettem. Imerősömék vettek 2 db samu S3-at és előbb gondjuk volt vele mint nekem az LG-vel. Végül a csaj az enyémet használta miután a samu kifingott.Aztán egy leeső fémdoboz okozta a kijelző pókhálósodását,bár még akkor is érzékelt
3 éves volt.... 
-
Aryon87
félisten
Beletekertem ebbe az i-s bemutatoba, aztan ki is leptem belole

Miui, vagy Emui bemutato sztem jobban erdekelt volna.
Ez az IOS valahogy taszit engem... Multkor ismim i6-jat nyomkodtam. Semmit nem talaltam benne, mindennel kerdeznem kellett, mi hol merre. 5 perc utan visszaadtam a telot neki, mondvan sose lesz ilyenem, hiaba tetszik a mostani generacio.
Itthon levo LG 4xHD-ra felnyomtam a CM13-at. Hat nem kicsit ujult meg a telo, igaz neha nyekereg, de egesz pofas lett. Plane, hogy a G4 UX temajat toltottem le neki
G5 temaja fizetos, sajnalom ra a 300ft-ot...
Azert a Tegra tud am forrosodni nem kispalyasan. Tegnap azt hittem felrobban a telo
-
legiaap
félisten
Ez egy kalap szar bejelentés volt. Ebből érik a droid nálam nagyon. Egyedül a widgetek tetszettek illetve a gyors kamera indítás, a többi mind kacat. Nagyon csalódott vagyok hogy semmi értelmeset nem mutattak fel.
-
MartOOn
addikt
Egeszen más srácok... Kicsit android is. Sim kartya nelkuli gps trackert keresek. Kicsi legyen, kutyara, macskara, gyerekre, kocsiba. Leginkább kocsiba. Van egy gyanum, sot mar szinte bizonyossag hogy kollega nem teljesen arra használja a verdat amire kellene. De azért kellene mobil (kicsi es akksis) hogy ha már veszek egy ilyet akkor másra is jo legyen.
Gondolom h nincs benne sim akkor csak history alapjan tudom merre jart, csak a sim-es verziok kuldenek real time koordinátákat. Jah es android kompatibilis legyen.
Ugyanakkor ip camerat is keresek amihez nem kell semmilyen központ, csak kirakom a kamerat es droidon látom a képet.Na ki tud ilyeneket? Ki volt mar magánnyomozó?

-
w333
félisten
Rossz vicc az egész iOS 10 ... én ezt nem várom meg (go vissza Droid)

-
Quqesz
nagyúr
válasz
s3nsitivity
üzenetére
Megvolt az Ispricc, jah gut schöne...

Leslien
Csatlakozom moto terén
-
w333
félisten
Hát ez az egész full nagyon -nagyon gagyi ... buta Amerikaiaknak készült

-
MartOOn
addikt
válasz
s3nsitivity
üzenetére
Jön majd még a langyos víz feltalálása, azon is sikítani fognak... Meg jonnek majd a 232,5%-kal jobb szebb színesebb a xar... Kezdetű zsolozsmák... És azon is bevizel a fél világ. Ezért nem nezem már ezeket az i-vel kezdődő butitasokat.
-
w333
félisten
válasz
s3nsitivity
üzenetére
+1 egyelőre semmi érdekes, de az IOS -ről még nem beszéltek !

-
s3nsitivity
addikt
válasz
Blackmirror
üzenetére
Megint feltalálták a kereket. Eddig semmi érdekes vagy máshol nem meglévő dolgot mutattak be a tömeg meg síkit örömében..

-
MartOOn
addikt
En mar a holnapi oneplus 3 bemutatót nézném inkább.
-
Blackmirror
őstag
Beszélnének mar az iphoneról, a mikiegér nem tud érdekelni
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
w333
félisten
válasz
zombinyul
üzenetére
Én ma nyomtam egy iCloud visszaállítást (mert 8.4 rendszer óta nem volt Teljes Visszaállítás) na meg ez a Facebook is bekavart egy kicsit, mindent szépen visszarakott olyan mintha csak újraindítottam volna a telefont (minden beállítás az alkalmazásoknak is + bejelentkezés szóval tényleg mindent visszarakott) most jóval pörgősebb a rendszer mint előtte (nagyon jó dolog ez az iCloud)

(#20812) Aryon87
Köszi, akkor nem én vagyok az egyedüli (aki így járt) !

Szerk.
Itt az Apple WWDC Live stream akit érdekel !

Illetve az Edge böngészőből is megy élőben

-
w333
félisten
Lassan kezdődik a WWDC 2016, még 30 perc akit érdekel !

-
w333
félisten
-
Aryon87
félisten
En G5 es Mate 8-at valasztanek.
Kisebbek kozul pedig Redmi 3 pro, es legujabb Honor -
zombinyul
addikt
i6 lett végül. Nem tudtam magam rászánni Samsungra... Pedig tényleg nagyon tetszik élőbe.
Meg eleve, a méret miatt is vettem mégegy telefont. Ez a kis i6 iszonyat kényelmes.
Plusz két droidos felesleges, legyen egy kis változatosság.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- HP Thunderbolt 4 kábel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

![[link] [link]](http://kepfeltoltes.hu/160613/1125939162K_pkiv_g_s_www.kepfeltoltes.hu_.png)