- Google Pixel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- iPhone topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
-
Mobilarena
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
Van egy Huawei Nova 5T telefonom, aminek a kijelzője full összetört. Eladás előtt szerettem volna törölni róla mindent, viszont a Recoveryből indított Wipe Data/Factory Reset nem opció. Azt se tudom mikor van bekapcsolva a készülék kb. Nem látok rajta semmit.
Próbáltam Hisuite-al Download módban, az meg azt írja, hogy nem támogatott a készülék visszaállítása, vigyem szervízbe.
Egyetlen megoldást találtam, ezt:Ha itt rámegyek, hogy az eszköz tartalmának törlése, akkor amint cserélnek benne kijelzőt és bekapcsolják, törlésre kerül a telefon összes adata, képe, a telefonon tárolt kontaktok, minden? Akkor is, ha a készülékkereső nem tud rácsatlakozni? Csupán egy mail jött:
-
törölt tag
válasz
tordaitibi #37424 üzenetére
10300 mAh-s az akksija.
-
törölt tag
válasz
tordaitibi #37420 üzenetére
Akkor nincs alternatíva arra, hogy gyorsabbat feltöltsön a telefon és ne csüngjön a töltőn 6-7 órát..
Köszönöm szépen. -
törölt tag
Sziasztok!
Adott egy Ulefone 3 nevű telefon, itt mobilarenan van róla teszt is, amiben benne van:'Az 5/7/9V – 2A hálózati töltőfejhez piros Type-C kábelt csomagoltak, olyan Dash Charge stílusút. De ez csak 18 wattos PumpExpress+ 2.0 szabványú...'
Ezt a töltőt lehet valahogy nagyobbra cserélni?
Mármint amivel gyorsabban feltölt? Támogatja az elvart technológiat, de nem 18, hanem mondjuk 24, 30 W-os? -
törölt tag
Hali. Androidon milyen appal lehet egyszerűen honlapokat blokkolni?
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #36503 üzenetére
Köszi. Akkor azért nem voltam vele tisztában, mert már volt ilyenre példa és az smsek atmentek, de volt hogy azokat se kapta meg az illető.
És régi Samsung okostelefon plusz egy Huawei p20 pro jelenleg, ami kérdéses. Majd kiderul, ha terhes keres. -
törölt tag
Hali.
Ha valaki tiltja a számom, az smseket ugyanúgy megkapja vagy akkor azokat sem? -
törölt tag
válasz
Impair1980 #35750 üzenetére
Pontos típus, márka?
-
törölt tag
válasz
Bicsibocsi #35744 üzenetére
De hat minden rendszer ami mukodik es ember alkotta hibazhat...
-
törölt tag
Hali.
Valamilyen appal le tudom tiltani az m.facebook.com - ot androidos telefonon? -
törölt tag
Hali!
Letezik olyan app vagy valami megoldas, ha Spotify-on hallgatok zenet akar vezetekes, akar vezetek nelkuli fulessel, megnyomom a mikrofon gombjat es mondok egy Next-et akkor tovabblepjen a zene?
Sokszor hallgatok zenet bicozas, futas kozben es olyankor elovenni, feloldani, app megnyit, tovabb... -
törölt tag
Majd probalkozom.
-
törölt tag
Hali.
Nem tudom hol lenne megfelelő helye a kérdésemnek, gondolom nem itt, de ide sokan jártok.. Hátha...
Egyis ismerős csajnak van egy Xiaomi telefonja. Jack eltomodott rajta. Egy pont akkora műanyag darab került bele, hogy nem lehet kiszedni. Hosszúkás ráadásul.. Tűvel próbálta, eredménytelenul. Mit lehetne kezdeni vele? -
törölt tag
Sziasztok!
Adott egy huawei y 625, bekapcsolni nem kapcsol be, boot után Encryption unsuccessful képernyő fogad.
Lehet Reset-elni a telefont, akkor belép recoveryben, factory reset, wipe date/cache...de semmi nem segít.
Mindeféle netes leírást kerestem, de eddig nem sikerült életet lehetni bele.
Pontosabban Huawei y625 u51 a típusa. Ki mit javasol? -
törölt tag
válasz
Armahun #32686 üzenetére
Nem tudom milyen játékról van szó, de nagyon sok esetben, ha valami fiókot hozzákapcsolsz(pl. fb), akkor onnantól mentve vannak az adataid. Régen én is sokat szarakodtam ezzel. Lett új telefon, volt pár játék, amivel hetekig/hónapokig játszottam, na hogy vigyem át a mentést. Aztán rájöttem, ha fb-al belépek a játékban, onnantól bármilyen telefonon elég a fb fiókot hozzácsatolni és meg van oldva minden. Persze van aki nincs fent fb-on és van játék, ahol nem is lehet ezt bejátszani.
-
törölt tag
Sziasztok!
Adott egy LG L90 okostelefon. Folyamatosan lefagy, android...működése leállt felirat fogad 2 másodpercenként. Recovery nem nyílik meg, így mit tudnék vele kezdeni? -
törölt tag
Sziasztok!
Apámnak lett egy Suzuki SX-4 S-Cross autója. Van benne egy fedélzeti rendszer, ami Androidos telefonok esetében Mirrorlink segítségével tudna normálisan működni. Szeretnénk GPS-t a kocsiba és két lehetőség van:
- SD kártya vásárlása a Suzukitól, ami egyrészt rohadt drága, másrészt x évente fizetni kell a frissítésekért is.
- Egy Mirrorlink-es telefon, Android esetében.
'A másik két kapcsolódási forma már kábeles. Androidos telefonoknál a MirrorLink jöhet szóba (ha a telefon támogatja, újabb LG, Samsung, Sony és HTC készülékekre jellemző ez), az iPhone-hoz pedig adott az Apple CarPlay. ' Teszt.Na szóval...Milyen telefont vegyek, amivel tuti működne normálisan? Olvastam, hogy némely Mirrorlink-es telefon esetében csak néhány funkció működik, a teljes képernyő megosztás, és az autó kijelzőjén a telefon kijelzőjének kezelése nem...
Elvileg itt egy lista a Mirrorlink kompatibilis telefonokról: Link
De most így a hasamra ütök aztán veszek egyet alapon nem szeretnék költekezni, hátha azzal épp nem úgy működik ahogy kellene.
Igazából nem is lenne muszáj új telefon. Elég egy használt, régebbi, amivel tuti működne.(pl.: Xperia Z2, Z3...csak nem tudom működne e normálisan.)Annyi, hogy jó akksi kellene bele, az hogy a kijelző karcos, a szélei kopottak...esztétika dolgok nem nagyon számítanak, ha úgyis csak a kocsira lenne kötve GPS-ként funkcionálna.
Valakinek ötlete?
Köszönöm! -
törölt tag
Hali!
Egy Samsung Galaxy Ace 3 root + CanogenMod(android 5.1.1) telepítés után lehetséges, hogy már kártyafüggetlen?
Hogy tudnál leellenőrizni valamilyen app-al vagy beállítással, ha más SIM nem áll rendelkezésre, hogy azzal teszteljem? -
törölt tag
Sziasztok!
Picit off, de talán itt tudtok segíteni.
Adott egy Galaxy Ace 3 telefon android 5.1.1.-el(CyanogenMod). Hogy tudom kideríteni, hogy független e a telefon, ha nincs lehetőségem letesztelni más SIM kártyákkal? Ismerőseimnek rendes méretű van, ebbe pedig kisebb kell.
Próbáltam a *#SIMLOCK# kódot...a hozzá tartozó számokat is, egyikkel se működik.Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- iPhone 11 Pro Max 256GB 12 hónap garanciával
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest