Hirdetés
- 

Mobilarena
Android dual SIM szakmai mélyvíz
 Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
 "melyik alkalmazás, ami"
 "milyen tokot vegyek"
 "piros hátlap hol kapható"
 "honnan vegyek telefont" 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

ksanc
őstag
Jaaaaa, sztornó az egész, én vagyok hülye...
kimentett userdata fizikai mérete is 393216 blokk
Persze, mert a scatterben szereplő értéket adtam meg, de furcsa, hogy egyezik..
Ilyen blokkértékkel nincs partíció a cat kimenetében.
nincs hát, mert nem 1,5GB az /user partíció mérete...Na most ha én csak ennyit mentek le a mittudomén hány GB-ból, akkor ne csodálkozzak, hogy bajai vannak...
Hexeditorral megadtam neki az 1,5 GB partícióméretnek megfelelő szuperblokk adatokat, egyből ki tudta javítani a hibákat. Csak ugye azok az adatok, amik olyan node-ban voltak, amik nem lettek lementve, törölve lettek...Eh, kijöttem a gyakorlatból
 És most már emlékszem arra is, miért nem az userdata-val mókoltam közvetlenül. A fene sem fog 8,10,12 GB-okat mentegetni. Viszont adatmentésre jó a módszer 
Amúgy lehet valahogy ext4 fájlrendszerben az adatokat a partíció elejére mozgatni?

Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
 - BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD Strix RTX 2070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
 - Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - BESZÁMÍTÁS! MSI Z270 GAMING PRO CARBON alaplap garanciával hibátlan működéssel
 - Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő