Hirdetés
-
Mobilarena
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
ksanc
őstag
Jaaaaa, sztornó az egész, én vagyok hülye...
kimentett userdata fizikai mérete is 393216 blokk
Persze, mert a scatterben szereplő értéket adtam meg, de furcsa, hogy egyezik..Ilyen blokkértékkel nincs partíció a cat kimenetében.
nincs hát, mert nem 1,5GB az /user partíció mérete...Na most ha én csak ennyit mentek le a mittudomén hány GB-ból, akkor ne csodálkozzak, hogy bajai vannak...
Hexeditorral megadtam neki az 1,5 GB partícióméretnek megfelelő szuperblokk adatokat, egyből ki tudta javítani a hibákat. Csak ugye azok az adatok, amik olyan node-ban voltak, amik nem lettek lementve, törölve lettek...Eh, kijöttem a gyakorlatból
És most már emlékszem arra is, miért nem az userdata-val mókoltam közvetlenül. A fene sem fog 8,10,12 GB-okat mentegetni. Viszont adatmentésre jó a módszer
Amúgy lehet valahogy ext4 fájlrendszerben az adatokat a partíció elejére mozgatni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Elemlámpa, zseblámpa
- OLED TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Vallás
- Microsoft Edge
- Nyaralás topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Bontatlan Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB Dual sim mobiltelefon
- iPhone 17 - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- iPhone 17 Pro - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Pro Max - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3346, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest