- Mobil flották
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
drewcsalad
tag
Szóval a rootról!
Nem engedte CWMből,mert valami hibaüzenetet írt ki :S
vroottal megcsináltam,majd mikor azt mondta hogy ok, a droidtoolssal rootoltam,ezek után a droiddal töröltem az egyéb supersukat és maradt a droidos. Most fent van a supersu és rootolt.
DE!!!
A következő problémám akadt. felrakom a telót a gépre és total commander nem látja csak az SD meghajtót!
A másikat is "látja" de ha ráklikkelek akkor azt mondja hogy HIBA,nincs ilyen meghajtó.Miért nem látja a teló főmeghajtóját???
Valami bibi van srácok!!!
Most néztem ismét meg és "i" meghajtó után a "k" jön. Hiányzik úgy 4 giga tárhely :S
És nem látja a főmeghajtót.Tehát rakhatom újra az egészet? :S vagy mit csináljak?
A particiókkal lehet baj? Folytatódik a küzdelem a volt téglával
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 13 256GB gyári független megkímélt kiváló akku
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung A56 5g 128gb garancia bontatlan
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (1db , utolsó ... aki kapja ...)
- Bomba ár! HP EliteBook 755 G5 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest