- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iOS alkalmazások
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
-
Mobilarena
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
imicip
csendes tag
Még mindig az asszony telefonjának (#2861) bütykölésénél tartok, de nem valami fényesen alakulnak a dolgok, a factory reset nem oldotta meg a gondomat.
Már két éve használja az asszony a No.1 N3- as telefonját, szereti, eddig nem volt baj vele. De az újévben valszeg fogadalmat tett a teló, hogy megkeseríti az asszony életét, következésképp az enyémet is. Hogy honnan a francból, de elkezdte begyűjtögetni a trójaiakat, és a vírusokat. Ezekkel küzdök már két hete változó sikerrel. Egy alkalommal az eset 121 !!! vírust és trójait talált, de nem mindet tudta eltávolítani, pár darab betette magát a rendszerbe, és nem tudja törölni. Kingorootal van rootolva, de a rendszeralkalmazás eltávolítók így sem bírnak velük, a totalcommander sem törli a gyökérkönyvtárból a nem odavaló apk-kat. És ezek a tyúklábas progik folyamatosan telepítik fel a sok szutyok alkalmazásokat. Elsősorban törölni-eltávolítani szeretném ezeket, a romot nem akaródzik piszkálni, láma vagyok a témában.
Visszaolvastam pár hozzászólást, illetve próbáltam keresgélni, de egyértelmű megoldást nem találtam erre a problémára itt a topikban. Volt egy fórumtárs aki hasonló gondokkal küzdött, de a végeredmény nem ismert, nem írta meg tapasztalatait.
Ha valaki tudna megoldást a nyűgömre, megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 13 256GB gyári független megkímélt kiváló akku
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung A56 5g 128gb garancia bontatlan
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3202, 95% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest