- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
-
Mobilarena
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
ego2121
csendes tag
segitséget kérek! ÜDV MINDENKINEK!
Van egy Jiayu S3 telefonom.Flesheltem, végig mentr rendesen, a pipa a végén meg is jelent,de nem indult újra.Igaz elég alacsony is volt az akku színt.Még egyszer fleshelni akartam,de a fleshelés sem indult újra.Most az lehet,hogy az akkú lemerült azért nem indul újra? Habár a fleshelést akku nélkül is menni kellene, vagy egyébb baj van?? Esetleg a PLEROALDER sérült??Javithato??.Elvileg flesheléssel nem lehet elrontani,mivel annyiszor fleshelhetem ahányszor akarom,vagy rasszul tudom?? Szerezek új akkut és probáljam újra??A telefonon kivül lehet akkut tölteni?? Vagy kinából rendeljek egy külsö akku töltöt?? Hát ehez kérek segitséget ,természetessen nem ingyen! Még túl új ahoz hogy megnézzem hogy hányszor patog a Dunán egy nagy dobás után.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A hírek szerint 10%-ot vásárolna az Intelből az USA
- ASUS notebook topic
- RAM topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Renault, Dacia topik
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Vadiúj videókártyák! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest