- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
berjo52
csendes tag
Tisztelt fórumlakók!
Segítség, és tanács kellene. Adott egy Myaudio 5 plusz –os telefon, eredetileg Android 4.0.4. rommal. Frissítettem, Sp Flash_tool v3.1320 verziójával a myaudio oldalán található firmware – val, ami 4.1.1. Minden lefutott úgy ahogy a leírásokban van. be bootol a telefon, működik kivétel a wifi, a Gps , a kamera illetve az Fm rádió. A bluetooth működik, Imei számok megvannak. Úgy gondoltam, ha már „féltéglát” csináltam a vasból kísérletezek vele. Rootolás, CWM recovery fel és kutakodás a neten romok után. legalább tíz féle romot feltettem rá sajnos a hiányosságok nem szűntek meg. Korábbi balgaságom, hogy a gyári romról nem készítettem biztonsági másolatot. Mit lehet tenni a korábbi állapot visszanyeréséért.
A válaszokat előre is köszönöm.Ui: A forgalmazó, help –je, még kérdéseimre soha nem válaszolt, most sem bízom benne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Windows 11
- Futás, futópályák
- Path of Exile 2
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen monitort vegyek?
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3314, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3312, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3311
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB // Ajándék // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest