Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D@reeo: Send to qBittorrent Firefox kiegészítő (with SavePaths)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
b0bcat
addikt
válasz
berigazek
üzenetére
Én csak a tapasztalataimat írtam le: az adatbekérő SMS-től (amit a magyar központ küldött ki ugyebár) számítva 3-4 nap volt, mire a kezembe került a csomag. Hogy a vámmentes cuccok meddig utaznak DHL-lel, azt nem tudom.

@drr:
Én nem értem ezt a támogatás hiánya/megléte "őrületet".
A sokadik androidos telefonomat "nyúzom", és soha nem kellett semmihez hozzányúlnom. Nem cseréltem ROM-ot, mert nem volt rá szükség. Bekapcsolom, használom, ennyi. (Ami azt illeti, normál esetben hetekig nem is szoktam kikapcsolni őket...)Lehet, hogy csak nekem volt szerencsém idáig, de nem volt soha szükségem arra a bizonyos támogatásra. Persze nem zárható ki, hogy egyszer majd lesz, de én eleve úgy tekintek ezekre a kínai csodákra - gyorsan hozzátéve, hogy én szándékosan az olcsóbb modelleket keresem és vásárolom - , mint egyfajta eldobható készülékekre.
Bár kétlem, hogy különösebb piszkálgatás nélkül nagy esély lenne szoftveres megbolondulásra. (A segítségkérő hozzászólások többsége itt arról szól, hogy belenyúlkáltak a készülékbe.)Szóval szerintem ez a dolog inkább csak a hárdkór júzereket érinti. Ha te nem vagy az, akkor szerintem ne tartson vissza az ilyesmi a vásárlástól.

Új hozzászólás Aktív témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Call of Duty: Black Ops 7
- Hobby elektronika
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Érkezik az élőszereplős Far Cry sorozat az FX-től
- AliExpress tapasztalatok
- EAFC 26
- Milyen légkondit a lakásba?
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Huawei P9 Lite Mobiltelefon fekete 16/2 - VNS-L21 - Független!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

A sokadik androidos telefonomat "nyúzom", és soha nem kellett semmihez hozzányúlnom. Nem cseréltem ROM-ot, mert nem volt rá szükség. Bekapcsolom, használom, ennyi. (Ami azt illeti, normál esetben hetekig nem is szoktam kikapcsolni őket...)
Bár kétlem, hogy különösebb piszkálgatás nélkül nagy esély lenne szoftveres megbolondulásra. (A segítségkérő hozzászólások többsége itt arról szól, hogy belenyúlkáltak a készülékbe.)